Подарунок для сестрички
Хоч мої близькі знаходяться далеко, але я використовую кожну можливість, щоб проявити свою турботу та любов
Цей набір - це справжня святкова магія, такий яскравий, красивий та позитивний, що його навіть шкода використовувати, так чудово він прикрашає домашній простір)). Пакування у вигляді різдвяного будиночка, а всередині ароматні скарби - гель для душу, лосьйон для тіла та вируюча пудра для ван. Всі засоби мають аромат яблучної випічки з прянощами, дещо навіть є кислинка, ніби туди додали крапельку вишневого конфітюру. Це дуже смачно та максимально підходить для осінньо-зимового сезону 🥰.
Гель для душу містить у своєму складі сульфати, окрім них додані також зволожуючі та заспокоюючі компоненти. По текстурі доволі густий, піниться добре, гарно очищує та не пересушує шкіру, при цьому аромат наповнює всю ванну кімнату, що не може не тішити.
Лосьйон надає приємне зволоження, по текстурі легкий, швидко вбирається та приємно пахне. В складі багато емолентів, мінеральна олія, а також зволожуючі компоненти.
Пудра поки що чекає свого часу, її сестра зможе протестувати, коли буде вдома❤️. Що можу сказати вже зараз - вона так само казково пахне, а ще має пінитись та створювати СПА-атмосферу під час купання🤩.
Коментарі (0)