Курій Соломія

Гель для вимивання для дуже сухої та чутливої шкіри.

Зволожувальний гель для вмивання підходить для дуже сухої шкіри, яка лущиться, черовоніє.

Після лікування акне ретиноїдами, я стикнулась з новою проблемою - сухість шкіри, не лише на тілі, а й на обличчі. Не могла знайти нічого, щоб допомогло мені з цим впоратись, поки не побачила цей засіб на просторах Make Up.

Відгуків дуже мало про нього, але я вирішила все ж таки довіритись провіреному вже бренду, і не прогадала!(поки він на акції беру ще дві штуки!!!)

За два місяці користування виділила для себе плюси та мінуси :

Почну з плюсів :

1. Економія : так, як гель має рідку текстуру, то його зовсім мало треба, щоб змішати з водою і спінити, за два місяці я використала трохи більше, ніж половину продукту, тому його вистачить точно на 3 місяці.
  2. Зволоження : наносячи гель на обличчя є враження наче він має трохи жирнувату текстуру, хоч це так не є, і після нього немає ефекту скрипу на обличчі.
  3. Очищення : цей гель, з якого утворюється пінка, зможе змити навіть туш, і не залишить від неї жодного сліду, часто використовую його замість міцелярки, опісля проходжусь тоніком, і спонж завжди ідеально білий, без залишків косметики.
  4. Не стягує шкіру : через свої властивості зволоження, після вмивання немає відчуття стягненості, навіть на такій сухій шкірі, як у мене.

Щодо мінусів. то їх небагато :

1. Упакування : кришечку досить важко відкрити, заміцно тримається, щоразу перед вмиванням я сухими руками (а інколи і зубами, коли вже просто немає сил з нею боротись) її відкриваю, бо потім мокрими це нереально.
  2. Текстура : текстура продутку дуже рідка, швидко розтікається і витікає, (можливо тому і таке міцне пакування, щоб все трималось всередині), після того як набрати продукт, треба обовязково закрити, бо інакше все просто витече( Планую його перелити в баночку з дозатором, для кращого набирання продукту

Це всі мої враження від гелю, для тих, хто ще в пошуку свого рятівника від сухості - рекомендую спробувати)