Маска для сяйва волосся, без обтяження
Маска від українського бренду Reclaire зараз на знижках, то ж думаю багатьом буде корисно побачити ефект від використання і почути мої враження
Маска в своїй основі має безліч олій, тут такий багатий склад, але при цьому вона не жирнить і не обтяжує волосся, а навпаки робить його розсипчастим, живим і не позбавляє природнього об'єму.
Текстура дуже гарна, вона виглядає такою поживною.
Аромат крутезний, немов парфум, що додає приємних відчуттів під час користування масочкою.
Текстура середньої густини, що дозволяє засобу затримуватись на волоссі і не стікати, щоб волосся отримало максимальне живлення.
Наношу хвилин на 5, якщо приймаю душ, якщо мию голову окремо від тіла, то можу і менше тримати, ітак буде результат.
В мене хвилясте, сухе, тонке волосся, яке плутається і хаотично лежить.
Маска надає дуже гарного сяйва волоссю, мені так подобається цей блиск. Воно шовковисте і гладеньке, виглядає значно охайнішим, і менше плутається.
Волосся висохло природнім способом, я не укладала брашем і не вирівнювала, щоб показати справжній результат.
Я залишилась задоволена маскою, взагалі продукти для волосся від Reclaire чудово підходять моєму волоссю, а за свою вартість-це така приємна знахідка😍
Коментарі (0)