saybeautyk

Шовкові губи з Bless)

Шовкові губи з Bless)
Шовкові губи з Bless)
Шовкові губи з Bless)

Ще одна гарна зволожуюча новинка від бренду Bless - блиск-бальзам для губ, що поєднує в собі функцію кольору і захисту губ.

Блиск має ну дуже велику палітру відтінків і я, чесно кажучи, навіть трохи розгубилась, коли обирала свій колір. Зрештою вибір припав на відтінок 12 - теплий коричнево-рожевий колір з карамельною ноткою.

Блиск представлений у форматі бальзаму, що для мене дуже зручно, адже можна легко і швидко нафарбувати губи будь-де.

Обʼєм - аж цілих 11 мл.

Щодо відтінку - я насправді думала, що він буде напівпрозорим і тому взяла саме його, але виявилось, що пігмент розподілений доволі добре і щільно.

Відтінок теплий і сама текстура блиску густа, що покриває губи, наче глазур. Виглядає це поєднання скляного блиску і щільного кольору ну дуже спокусливо.

Тут показую відтінок більш детально при різному освітленні.

На губах він сидить доволі комфортно - не липне, не збирається у складках, при цьому відмінно зволожує та захищає губи від вітру і морозу.

За рахунок скляного блискучого фінішу вуста виглядають пухкими і обʼємними.

Стійкість теж добра - навіть якщо глянець вже трохи потускнів, пігмент все одно залишається на губах, вони не пересихають, а кірочки не утворюються.

Загалом засіб здався мені комфортним, але наступного разу я б обрала більш прозорий відтінок, щоб використовувати його в якості саме бальзаму, бо зволоження тут на дуже високому рівні.

07 листопада, 2024
saybeautyk
07 листопада, 2024