YuliHrytskoff

Осінній манікюрчик

Осінній манікюрчик

Осінь – це час змін… Не тільки у природі, але й у нашому повсякденному житті – ми змінюємо гардероб, парфуми, відтінки в макіяжі. Звичайно, манікюр восени також має свої особливості та модні тенденції у кольоровій гамі та дизайнах. Колір гнилої вишні, бордо, багряні, охрові, всі відтінки коричневого та золота – самі модні відтінки сезону.

Я вже давненько не викладала свої манікюрчики, тож виправляюсь, і показую один із дуже простеньких у виконанні варіант осіннього манікюру.

Підготовка в нас стандартна – знімаємо старе покриття та виконуємо гігієнічний манікюр. Для цього надаємо вільному краю нігтя бажаної довжини та форми, обрізаємо кутикулу (якщо ви надаєте перевагу саме обрізному манікюру, якщо ні – акуратно відсуваємо її пушером), добре зачищаємо птеригій та бокові валики.

Щоб наш гель-лак бездоганно тримався від корекції до корекції, ретельно (але дуже акуратно і поверхнево) запилюємо поверхню нігтьової пластини бафом та знімаємо пил спеціальною щіточкою.

А тепер приступаємо до самого процесу покриття нігтів гель-лаком та дизайну. Вже підтоговлені до покриття нігті обезжирюємо спеціальною рідиною, наносимо праймер та даємо йому хвилинку просохнути на повітрі. Далі – всі нігті покриваємо базою з вирівнюванням і просушуємо в лампі. Тепер переходимо безпосередньо до покриття нігтів кольоровим гель-лаком. На всі нігті, окрім нігтів безіменного пальця та мізинця, наносимо гель—лак темно-коричневого кольору з шиммером (у мене Reglance Gel Polish у відтінку №023), на ніготь безіменного – кольору слонової кістки (у мене використаний Komilfo №D283), а на ніготь мізинця – світлий сяючий лак, по тональності співзвучний із двома попередніми (на фото в манікюрі використаний F.O.X Pigment №037). Просушуємо в лампі. Повторюємо ще один шар лаку із наступною просушкою.

І завершальний етап в нашому манікюрі – дизайн. Для його виконання я обрала слайдер у вигляді квіточки (може бути й листочок, чи інший тематичний елемент). Вирізаємо обраний слайдер, розмочуємо хвилинку у воді, щоб він легко відділився від основи, промокаємо його від лишньої води безворсовою серветкою та акуратно переносимо на нігті безіменних пальців. Розрівнюємо слайдери безворсовою серветкою або ж манікюрним копитцем.

Покриваємо всі нігті топом, де слайдери – у два шари. Просушуємо.

Знімаємо липкий шар. На кутикулу наносимо олійку (за бажанням).

Любуємося результатом щонайменше три тижні)

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База та топ каучукові OXXI Professional.

4. Гель-лак Reglance Gel Polish №023.

5. Гель-лак Komilfo №D283.

6. Гель-лак F.O.X Pigment №037.

7. Водні наклейки для нігтів Vizavi Professional YZW-3047.