Осінній манікюрчик
🍂Покроковий процес виконання
Осінь – це час змін… Не тільки у природі, але й у нашому повсякденному житті – ми змінюємо гардероб, парфуми, відтінки в макіяжі. Звичайно, манікюр восени також має свої особливості та модні тенденції у кольоровій гамі та дизайнах. Колір гнилої вишні, бордо, багряні, охрові, всі відтінки коричневого та золота – самі модні відтінки сезону.
Я вже давненько не викладала свої манікюрчики, тож виправляюсь, і показую один із дуже простеньких у виконанні варіант осіннього манікюру.
Підготовка в нас стандартна – знімаємо старе покриття та виконуємо гігієнічний манікюр. Для цього надаємо вільному краю нігтя бажаної довжини та форми, обрізаємо кутикулу (якщо ви надаєте перевагу саме обрізному манікюру, якщо ні – акуратно відсуваємо її пушером), добре зачищаємо птеригій та бокові валики.
Щоб наш гель-лак бездоганно тримався від корекції до корекції, ретельно (але дуже акуратно і поверхнево) запилюємо поверхню нігтьової пластини бафом та знімаємо пил спеціальною щіточкою.
А тепер приступаємо до самого процесу покриття нігтів гель-лаком та дизайну. Вже підтоговлені до покриття нігті обезжирюємо спеціальною рідиною, наносимо праймер та даємо йому хвилинку просохнути на повітрі. Далі – всі нігті покриваємо базою з вирівнюванням і просушуємо в лампі. Тепер переходимо безпосередньо до покриття нігтів кольоровим гель-лаком. На всі нігті, окрім нігтів безіменного пальця та мізинця, наносимо гель—лак темно-коричневого кольору з шиммером (у мене Reglance Gel Polish у відтінку №023), на ніготь безіменного – кольору слонової кістки (у мене використаний Komilfo №D283), а на ніготь мізинця – світлий сяючий лак, по тональності співзвучний із двома попередніми (на фото в манікюрі використаний F.O.X Pigment №037). Просушуємо в лампі. Повторюємо ще один шар лаку із наступною просушкою.
І завершальний етап в нашому манікюрі – дизайн. Для його виконання я обрала слайдер у вигляді квіточки (може бути й листочок, чи інший тематичний елемент). Вирізаємо обраний слайдер, розмочуємо хвилинку у воді, щоб він легко відділився від основи, промокаємо його від лишньої води безворсовою серветкою та акуратно переносимо на нігті безіменних пальців. Розрівнюємо слайдери безворсовою серветкою або ж манікюрним копитцем.
Покриваємо всі нігті топом, де слайдери – у два шари. Просушуємо.
Знімаємо липкий шар. На кутикулу наносимо олійку (за бажанням).
Любуємося результатом щонайменше три тижні)
Матеріали, використані у манікюрі:
1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.
2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.
3. База та топ каучукові OXXI Professional.
4. Гель-лак Reglance Gel Polish №023.
5. Гель-лак Komilfo №D283.
6. Гель-лак F.O.X Pigment №037.
7. Водні наклейки для нігтів Vizavi Professional YZW-3047.
Коментарі (0)