Vikulyk

Вражаюча дія на пігментацію

Genabelle-дієвий корейський бренд, який створює високоефективні засоби, тому довірити застійну пігментацію я вирішила саме йому, адже не раз переконувалась в ефективності дії і інших косметичних продуктів, випущених ними.

Вони вкладають дійсно велике значення в якісні компоненти і створюють унікальні запатентовані комплекси. Саме в цьому кремі є комплекс Melacare (55000) ppm, що ефективно зменшує пігментні плями. Тут немає вітаміну c, який то окислюється то ще щось, цьому я зраділа, бо зазвичай у засобах проти пігментації цей вітамін присутній.

Тюбик крему виконаний у класичному дизайні, він знаходиться в коробці.

Текстура легка, крем швидко поглинається, не залишаючи жирної плівки чи липкості. Він досить базово лягає на шкіру.

Ітак історія про мою пігментацію )

Щоб ви розуміли-я людина-веснянка, в мене все життя були веснянки біля носа, на щоках, пігментні вусики!

Але завдяки якісному догляді і сонцезахисту я практично позбулась її на обличчі, залишилось декілька дуже старих застійних плям, які я викорінюю мелакремом.

За місяць використання я побачила значний прогрес і дуже хочу поділитись ним з вами!

Майже всіх веснянок я позбулась, одна залишилась на носі, вона в мене стільки, скільки я себе пам'ятаю. Але це така в'їдлива пігментація, що ніяк не світліла і не посувалась давно, проте мелакрем дійсно зробив її світлішою.

Ще цікавіша пігментація в мене на шиї, яка років 10 зімною. Червоні плями на шиї в мене з'явились, коли я спалила там дуже сильно шкіру і ходила з червоною шиєю у вигляді комірця років 10 😁

Я не повірила своїм очам, але шкіра в цій зоні наскільки посвітліла, це просто вау!

Навіть перчики, які з'явились у мене під час вагітності дуже круто посвітліли і виглядає наче їх поменшало 🤩 Шок-шоковий) Невже так можна було діяти, а я втрачала час(

Дія крему має багатоетапну дію, для боротьби з пігментацією:

• Ніацинамід пригнічує вироблення меланіну.
  • Транексамова кислота блокує синтез меланіну.
  • Комплекс Cinderella care протидіє руху меланіну.
  • Бетаїн (5000 ppm) регулює гідроліпідний баланс шкіри.
  • Алантоїн (1000 ppm) забезпечує зволоження та заспокоює шкіру.

Кремчик дійсно дуже ефективний в плані боротьби з пігментацією, також він слугує чудовою базою, адже зволожує і насичує шкіру, мені вистачає його, як повноцінного догляду за обличчям в денній і нічній рутині. Шкіра дуже приємна, гладенька і загалом тон її рівномірніший.

07 листопада, 2024
Vikulyk
07 листопада, 2024