Yana Osyka

Makeup By Mario Ethereal Eyes Eyeshadow Palette: Moonlight

Пішла в магазин, посвотчила і не змогла піти без неї. А тут ще й відпустка. Подумала що це чудова можливість її протестувати та зробити челендж «одна палетка на два тижні».

Перший макіяж був швидким і хаотичним. Я намазала більшість відтінків на очі та побігла на концерт Evanescence. Хто памʼятає її пісні з 00-х?

Другий мейк був вже й відпустці. Він був жахливим. Обрала основним матовим ЕМ5. Він дуже холодний з сіро-зеленим підтоном. Виглядало наче я пішла на вулицю, зібрала грязючку і розмазюкала її по очах. Ще й відтінок залип, погано тушувався. В мене не вийшло зробити плавного переходу в шкіру. На рухому повіку нанесла ЕМ6. Думала що золотистий шимер покраще ситуацію, але вийшло ще гірше. В ньому також був той дурний сіро-зелений підтон. Ще й під очі страшне осипався. В той день мене врятувала тільки сонячна погода. Окуляри не знімала до заходу сонця.

Що ж, я зробила висновки та на наступний день взяла більш пухнастий пензлик з іншого ворсу, а блискітки нанесла на клей. Також намалювала маленьку стрілку чорним відтінком, аби додати хоч трохи контрасту. Вийшло краще.

Так протягом двох тижнів я вчилась користуватись палеткою і бачити красу в холодних кольорах.

Що ж, я зробила висновки та на наступний день взяла більш пухнастий пензлик з іншого ворсу, а блискітки нанесла на клей. Також намалювала маленьку стрілку чорним відтінком, аби додати хоч трохи контрасту. Вийшло краще.

Так протягом двох тижнів я вчилась користуватись палеткою і бачити красу в холодних кольорах.

Думаю, треба поговорити за самі відтінки. Бо щось в цій розповіді повело мене не туди.

Матові

• ЕМ 1 чудовий світлий, нейтральний беж з ледве помітними блискітками. Ним чудово тушувати краї більш холодних кольорів. Думаю він перший буде дотертим до кінця.
  • ЕМ 3 холодний світлий коричнево-рожевий. Мій улюблений відтінок матового. Єдиний, який не дає явної пилюки на очах і втушовується у шкіру без допомоги ЕМ 1
  • ЕМ 5 дуже холодний сіро-зелений. Максимально не мій колір, робить мене якоюсь хворою і втомленою. Намагаюсь не чіпати його взагалі.
  • ЕМ 8 нейтральний сірий. Здавалося б, абсолютно не мій колір, але він чудовий. Використовую в смокі у поєднанні з ЕМ 7. Навіть не думала що полюблю такий тип макіяжу.
  • ЕМ 9 середній нейтральний коричневий. На мені виглядає більш холодним ніж на свотчі. В розтушовці не подобається, бо зʼявляється ця зеленуватість. Використовую для легкого затемнення в комбінації зі світлими кольорами (ЕМ 3 та ЕМ 5).
  • ЕМ 11 темний синій з трохи сіруватою базою. Для цікавого затемнення підійде та і як основа під смокі гарно спрацював.
  • ЕМ 12 просто чорний. Доволі насичений, тому в роботі з ним треба бути обережним. Для малювання стрілок підходить на 100%. А ось в затемненні потребує кропіткої роботи.

Висновки по матовим:

• Беріть найпухнастіші пензлі які у вас є. Матові тіні дуже пігментовані. Якщо нанесете забагато буде важко їх розтушувати. Шанс переборщити з темнотою буде дуже великим
  • Використовуйте базу. На моїх консилерах тіні залипають і не розтушовуються.
  • Наносити перший шар легкими рухами. Повірте, нашаровуються тіні чудово і затемнити ви зможете все що треба.
  • Затемнювати маленькими пензликами і спочатку втоптуючи тіні в руку. Темні тіні дуже пігментовані та сипучі. Тому так отримаєте менше осипань і контролюватимете площу нанесення.

Шимери

• ЕМ 2 це спаркл зі сріблясто-блакитними блискітками що дуохромлять в фіолетовий. Це моя улюблена красотулька в палетці. Він такий легкий, на щодень, але при цьому неймовірно блискучий і розкішний. Аналогів такому кольору просто не маю.
  • ЕМ 4 холодний золотий з сіро-зеленим тоном, також спаркл. До якості питань не маю, просто не подобається сам відтінок. Він робе мій колір очей блідим і не виразним.
  • ЕМ 6 спаркл зі сріблястими блискітками на легкій сіро-коричневій базі. Зазвичай, я не люблю такі кольори, але в смокі він такий красивучий. Сяє неймовірно.
  • ЕМ 7 темно-сірий сатин. Найнудніший колір у палетці. На все рухоме повіки я таке не ношу, хіба що на край зовнішнього кутка для дуже темних макіяжів. По якості з ним все нормально, але у 2024 році вважаю не потрібним робити таку формулу.

Висновки по шимерах

• Вони сухі, тому користуйтеся клеєм для блискіток. Без нього тіні осиплються на обличчя, а на очах майже нічого не залишиться.
  • Не наносяться пензликами зі штучним ворсом, обирайте натуральний щось типу кози
  • У всьому іншому неймовірно блискучі спаркли. Вони рятують всю спірність матових і мені не хочеться позбуватися палетки.

Після відпустки зробила 4 макіяжі даною палеткою. Вийшло доволі симпатично, я навіть трохи здивована. На деяких фото моє обличчя бліде, не звертайте уваги, тестую надто світлий тон.

Основні думки

• Кольорова гама взагалі не нейтральна. Вона дуже холодна, з певною зеленуватістю в кольорах. З нею не просто, вона не підійде для легкого нюду на кожен день. Це за умови якщо ви приблизно мого кольоротипу, як там воно на блідо-холодних людях я не знаю.
  • По якості матових претензій не маю, але через відтінки треба більше часу аби зробити симпатичний макіяж.
  • Спаркли просто вау, але мінус що треба наносити їх тільки на клей і не з усіма пензликами вони товаришують.
  • Це цікава палетка, з нею точно не буде нудно. Її хочеться вивчати з різних сторін. Але вона не для всіх. Тут складна гама і нюанси з нанесенням. Хоча результат на очах буде унікальним і не схожим на жодну з палеток на ринку.