Гель для вмивання, що стане ідеальним для нього і для неї
Pelart Laboratory Unisex Probio Gel
Як же чудово, коли є універсальні засоби по догляду за шкірою, що будуть ідеальними як для жіночої, так і для чоловічої шкіри. По суті, потреби шкіри не завжди обумовлені гендерними стереотипами. Тому мені дуже імпонує лінійка Unisex Probio, що вийшла у лінійці домашнього догляду української космецевтики від Pelart Laboratory.
Я вже розповідала більш детально про силу пробіотиків у доглядовій косметиці, тому не буду загострювати вашу увагу на те, що можн а прочитати ось тут [тицяємо на посилання] https://club.makeup.com.ua/post/54589/ .
Гель для вмивання з лінійки Unisex Probio мене вразив своїм об'ємом! Тут аж 250 мл щастя! Вистачить вмиватися на всю родину, включаючи котика та собаня! На мою думку - це дуже економний варіант!
Формула засобу дозволяє гарно очищувати шкіру, не пресушуючи її. На диво, мілкі виси пання стали з цим засобом з'являтися все рідше. Жирний блиск також став менш помітним.
Гель прозорий і має ледь помітний, свіжий аромат. Він добре піниться. Алергічних реакцій чи якихось неприємних відчуттів не викликав.
Як на мене - цей гель просто знахідка! Його обєм дозволить вам зекономити! До того ж, це якісна косметика з гарним складом, який дійсно працює. А якщо використовувати всю лінійку засобів, то ефект дії пробіотиків буде ще більш помітний.
Коментарі (0)