saybeautyk

Загадуй бажання з Tink

Загадуй бажання з Tink
Загадуй бажання з Tink

Коли я отримала цю чарівну хатинку, то була в захваті від естетики і такого милого оформлення. Я наче перенеслась в дитинство, коли до нового року дарували всякі подарункові набори в прикольних пакуваннях типу будиночків, ялинок, ведмедиків - правда тоді там були цукерки, які мене радували, а тепер це косметика ❤️

До набору входять три засоби - гель для душу, крем для тіла та вируюча пудра для ванни.

Все це знаходиться у казковому будиночку, прямо як з фільмів про Різдво 😍

Такий подарунок точно не залишить байдужим нікого!

Почну я з гелю для душу, і він знаходиться в милому флаконі з металевою кришечкою, єдине, чого мені тут не вистачає - це дозатора.

Гелева консистенція, напівпрозорий червоний колір і гарне піноутворення - такий релакс з нотами Merry Christmas 🥰

Тут склад на основі однієї жорсткої і купи мʼяких ПАР, тож шкіру він не надто пересушує (для мене як і всі інші гелі, жодного дискомфорту я не відчуваю).

Лосьйон для тіла знаходиться вже в зручнішому флаконі з дозатором, яким можна легко коригувати ту кількість продукту, яка нам потрібна.

Він має кремову консистенцію, при цьому зовсім не жирну, вона більше схожа на суфле і взагалі не обтяжує шкіру.

Цей лосьйон на основі мінеральної олії, тож для кого це принципово важливо - звертайте увагу.

Я ж для тіла спокійно використовую засоби на основі парафіну і не вбачаю в цьому нічого страшного.

Лосьйон добре зволожує і відновлює суху шкіру, а що головне - дарує неймовірний настрій, адже аромат фантастичний.

Це схоже на яблучний штрудель, який щойно вийняли з духовки і щедро посипали корицею - ну захват і нічого більше!

При цьому спочатку ти насолоджуєшся ароматом у ванній під час купання, а потім продовжуєш цей кайф лосьйоном для тіла, кутаєшся в ковдру і так тепло стає, так затишно🥹

Третій засіб з набору для мене був найбільш незвичним.

Це вируюча пудра для ванни - в мене ніколи раніше не було нічого подібного і я з задоволенням спробувала таку цікавинку.

Це ніби бомбочка для ванни, але у вигляді порошку. Флакону обʼємом 200 г вистачає на два прийому ванни.

Ось тут показую, як круто починає розчинятись порошок у воді і як він цікаво шипить 😍

Я раділа такому засобу як дитина, адже він дуже підіймає настрій)

Піна тримається недовго, десь хвилин 10, а після цього залишається лише рожево-червона водичка.

Аромат такий же, як і у гелю для душу та лосьйону - смачнющий різдвяний штрудель.

Після такої ванни шкіра зовсім не суха, вона відчуває себе комфортно і немає стягнутості, ну а тим паче після релаксу у ванній слідує лосьйон для тіла, тож у сухості немає жодних шансів)

Я настільки задоволена цим набором, що навіть не можу вам передати)

Він реально пробуджує дитинку в душі і приносить таке задоволення, що автоматично викликає посмішку) тому якщо ви не знаєте що подарувати подружці - візьміть цей набір, її маленька дівчинка всередині точно зрадіє і залишиться в захваті 🥰