SPLASH | Свіжість і чис тота кожного дня
Зубна паста освіжальна з відбілювальним ефектом зі смаком ментолу та огірка
Нещодавно я вже ділилася враженнями про ополіскувач для ротової порожнини від бренду SPLASH, який приємно здивував своїм ефектом.
Сьогодні ж хочу розповісти про інший продукт цього бренду, який чудово доповнює мій догляд, — зубну пасту SPLASH зі смаком ментолу та огірка.
Вона справила на мене приємне враження, і тепер хочу поділитися, чому саме.
Перше, що привернуло мою увагу це пакування. Паста виглядає яскраво і стильно — пастельно-блакитний тюбик одразу привертає увагу, а мінімалістичний шрифт без зайвих деталей виглядає приємно для ока. Тюбик компактний і зручний у використанні, кришка легко відкручується і закручується, що забезпечує комфортне нанесення на щітку без зайвих зусиль.
Аромат м’яти відчувається одразу — він свіжий, але не надто різкий, що дуже приємно для ранкового використання, коли хочеться отримати заряд бадьорості, але без відчуття "льодяного удару".
Текстура пасти дещо відр ізняється від звичайних зубних паст — вона має рідшу консистенцію, ніж та, до якої я звикла. Спочатку це здивувало, але згодом така легкість текстури стала приємною особливістю. Завдяки цьому паста м'яко розподіляється по зубах і піниться, забезпечуючи комфортне та ефективне очищення.
Паста приємно здивувала своїм впливом на зуби та ясна. Завдяки м’якій формулі вона забезпечує ретельне очищення емалі, не пошкоджуючи її структуру і не викликаючи дискомфорту під час чищення. Навіть при щоденному використанні паста не сушить ясна, що особливо важливо для тих, у кого вони чутливі. Ментоловий смак додає відчуття свіжості, яке залишається надовго після чистки, але при цьому не надто різкий, а м'який та приємний.
В результаті зуби відчуваються чистими, а ясна — доглянутими і здоровими, без подразнень.
SPLASH Menthol — це відмінний вибір для тих, хто шукає зубну пасту з приємним смаком, якісним очищенням та чудовим співвідношенням ціни і якості.
Коментарі (0)