krislemly

SPLASH | Свіжість і чистота кожного дня

Нещодавно я вже ділилася враженнями про ополіскувач для ротової порожнини від бренду SPLASH, який приємно здивував своїм ефектом.

Сьогодні ж хочу розповісти про інший продукт цього бренду, який чудово доповнює мій догляд, — зубну пасту SPLASH зі смаком ментолу та огірка.

Вона справила на мене приємне враження, і тепер хочу поділитися, чому саме.

Перше, що привернуло мою увагу це пакування. Паста виглядає яскраво і стильно — пастельно-блакитний тюбик одразу привертає увагу, а мінімалістичний шрифт без зайвих деталей виглядає приємно для ока. Тюбик компактний і зручний у використанні, кришка легко відкручується і закручується, що забезпечує комфортне нанесення на щітку без зайвих зусиль.

Аромат м’яти відчувається одразу — він свіжий, але не надто різкий, що дуже приємно для ранкового використання, коли хочеться отримати заряд бадьорості, але без відчуття "льодяного удару".

Текстура пасти дещо відрізняється від звичайних зубних паст — вона має рідшу консистенцію, ніж та, до якої я звикла. Спочатку це здивувало, але згодом така легкість текстури стала приємною особливістю. Завдяки цьому паста м'яко розподіляється по зубах і піниться, забезпечуючи комфортне та ефективне очищення.

Паста приємно здивувала своїм впливом на зуби та ясна. Завдяки м’якій формулі вона забезпечує ретельне очищення емалі, не пошкоджуючи її структуру і не викликаючи дискомфорту під час чищення. Навіть при щоденному використанні паста не сушить ясна, що особливо важливо для тих, у кого вони чутливі. Ментоловий смак додає відчуття свіжості, яке залишається надовго після чистки, але при цьому не надто різкий, а м'який та приємний.

В результаті зуби відчуваються чистими, а ясна — доглянутими і здоровими, без подразнень.

SPLASH Menthol — це відмінний вибір для тих, хто шукає зубну пасту з приємним смаком, якісним очищенням та чудовим співвідношенням ціни і якості.