Сироватка, з якою моя шкіра сяє
Відгук на антиоксидантну пептидну сироватку з вітаміном С від Hillary 🍋
Привіт, любі🤍 продовжую своє знайомство з брендом HILLARY 🤍Як ви вже бачили ензимна пудра мене дуже вразила, a як щодо їх сироватки?
Перше, що хочу відзначити це прикольний флакончик з помповим носиком - викруткою. Досить оригінально, у мене такої ще не було) ✨
Засіб приїхав в картонній коробці, котра містить на собі всю детальну інформацію щодо продукту.
Сам флакончик теж розмістив на собі інформацію зі складом, рекомендаціями, способом застосування, присутні дати виробництва і закінчення терміну. Після відкриття можна користуватись сироваткою 6 міс., що говорить про досить непоганий склад)
Текстура сироватки молочного забарвлення та надлегкої кремової консистенції, кремом додатково я її не закриваю🤍
Вперше я нанесла її на ніч і на ранок була здивована від того як сяє моє обличчя, дійсно з вітаміном С шкіра стає більш живою ✨
Використовуючи її певний час, можу сказати, що вона гарно вирівнює тон обличчя. Наразі моя шкіра чутлива і місцями суха, сироватка при цьому підійшла. Не викликала печіння чи додаткового почервоніння. І як приємний бонус у неї приємний цитрусовий аромат🍋 Мені подобається і буду використовувати її й надалі ☺️
Для допитливих 🖋️
1. Aqua — вода, основний компонент більшості косметичних засобів. Вона є розчинником для інших інгредієнтів та допомагає забезпечити гідратацію шкіри.
2. Propanediol — зволожувач та розчинник. Він допомагає засобу проникати глибше в шкіру, а також покращує текстуру продукту. Володіє заспокійливими властивостями.
3. Glycerin — гліцерин, зволожувач, який притягує вологу з повітря та утримує її в шкірі. Завдяки цьому шкіра стає м'якою та зволоженою.
4. Trehalose — цукор, що має потужні антиоксидантні властивості. Захищає клітини шкіри від стресу та зневоднення, зберігаючи її еластичність.
5. Caprylyl-Caprylate/Caprate — ефірні масла, що працюють як емоленти. Вони надають продукту шовковисту текстуру, зменшують втрату вологи та заспокоюють шкіру.
6. Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil — олія виноградних кісточок, багата на антиоксиданти, особливо вітамін E та поліненасичені жири. Вона живить та пом'якшує шкіру, покращує її еластичність.
7. Tocopheryl Acetate — форма вітаміну E, сильний антиоксидант, який захищає шкіру від пошкодження вільними радикалами та сприяє відновленню клітин.
8. Cetearyl Olivate і Sorbitane Olivate — природні емульгатори, отримані з оливкової олії. Вони дозволяють змішувати воду та масла, забезпечуючи гладку консистенцію продукту, а також живлять та зволожують шкіру.
9. Ascorbyl Glucoside — стабільна форма вітаміну C, що допомагає освітлити шкіру, боротися з пігментацією та стимулювати синтез колагену.
10. Acetyl Tetrapeptide-11 та Acetyl Tetrapeptide-9 — пептиди, що сприяють зміцненню шкіри, покращують її еластичність, зменшують ознаки старіння та стимулюють відновлення клітин.
11. Panthenol — провітамін B5, зволожує шкіру, заспокоює подразнення, сприяє загоєнню та покращує бар'єрну функцію шкіри.
12. Xanthan Gum — природний загусник, який допомагає досягти бажаної консистенції продукту та надає йому стабільність.
13. Citric Acid і Sodium Citrate — регулятори pH, які підтримують оптимальний рівень кислотності продукту для забезпечення комфортного використання.
14. Sodium Hydroxide — луг, що використовується для корекції pH та нейтралізації кислот, якщо це необхідно для формули.
15. Tetrasodium EDTA — хелатуючий агент, який зв'язує важкі метали та інші забруднювачі, запобігаючи їх негативному впливу на шкіру та стабільність продукту.
16. Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer — полімери, які використовуються для створення гелевої текстури, надають продукту стійкість та покращують його нанесення на шкіру.
17. Phenoxyethanol і Ethylhexylglycerin — консерванти, що забезпечують довготривалу стабільність продукту та захищають від бактеріального забруднення.
18. Parfum — ароматизатор, який надає продукту приємний запах. Він може містити ароматичні компоненти, здатні викликати алергічні реакції у чутливих осіб.
Загальний висновок:
Цей продукт містить потужні зволожувальні компоненти, антиоксиданти, пептиди для стимуляції відновлення шкіри, а також природні емульгатори та стабілізатори. Всі ці інгредієнти разом сприяють збереженню шкіри зволоженою, еластичною та захищеною від стресу.
Коментарі (0)