Однофазна маска для карбокситерапії СО2 зі швейцарським пептидом
La Grace Masque Carboxytherapy CO2 чи дійсно є ефект як після салонної процедури?! 🤓
З професійним французьким 🇫🇷 брендом La Grace я вже знайома давно, пробувала різні їх засоби, відгуки на які можна почитати в моїх дописах 😉
Карбокси маска – інноваційний засіб, що допомагає досягти ефекту WOW в домашніх умовах. Весь секрет у впливі на шкіру вуглекислого газу, який м'яко очищає обличчя від різних забруднень, жиру та ороговілих клітин. Коли СО2 проникає у мікрорельєф шкіри, організм моментально реагує – оперативно подає кисень і запускає процеси, що відновлюють.
Скажу відразу коли я прочитала спосіб використання і склад, то відразу зрозуміла, що про салонну процедуру карбоситерапії тут не йдеться, але мені стало цікаво, тим більше інші засоби цього бренду мені подобалися ☺️
Склад засобу від La Grace:
У пудровій масці для карбокситерапії поєднуються 3 основних компоненти:
✅ біологічно активний трипептид PerfectionPeptide P3;
✅ папайя;
✅ екстракт ананасу.
Препарат для карбокістерапії – не просто м'яке очищення та пілінг, це здорове сяйво шкіри. Результат неінвазивної процедури можна оцінити після першого застосування.
Показання:
Карбокситерапія активно використовується, адже дозволяє вирішити широкий спектр проблем:
✅ вікові зміни шкіри (зморшки, пігментні плями);
✅ уповільнена регенерація;
✅ запалення та почервоніння;
✅ втомлена та тьмяна шкіра;
✅ набряки та кола під очима;
✅ як допоміжний засіб для лікування акне або його наслідків;
✅ нерівний тон.
Карбоксі маска підходить для всіх типів шкіри, включаючи проблемну. Засіб протестований на області довкола очей. Завдяки простій однофазній речовині можна досягти максимального ефекту в домашніх умовах і без будь-яких побічних реакцій та дискомфорту.
Ефект від маски:
✅ прискорює природний процес оновлення та омолодження шкіри;
✅ розгладжує зморшки, зменшує їхню глибину;
✅ підтягує контур обличчя;
✅ зволожує та живить;
✅ вирівнює тон обличчя;
✅ насичує вітамінами;
✅ зменшує пори.
Моя шкіра:
Нормального типу без прищів, є вікові зміни у вигляді дрібних зморшок під очима та на лобі, також є невеличкий купероз на крилах носу. Також в ранці бувають набрякі під очима. Тому за описом виробника ця маска повинна мені чудово підійти 😍
Пакування та зовнішній вигляд: Пакетик 20g. В середені дуже дрібний порошок світло-жовтого кольору
Аромат: Дуже-дуже легкий, практично відсутній.
Спосіб застосування:
Для активації речовин додайте чисту воду 1:1. Виробник рекомендує для одного застосування розводити 10g маски із 10ml води
Але я використовую маску 5g порошку на 5ml води. Цієї кількості мені цілком вистачає на обличчя без шиї. У такому випадку одного пакетика вистачить на 4 рази. Після разведення засобу починає утворюватися піна.
Важливо❗️ Готувати маску карбокси слід безпосередньо перед використанням. Між змішуванням та нанесенням не повинно пройти більше 5 хвилин.
Нанесіть маску карбокси на обличчя та залиште на 10-15 хвилин. Після нанесення немає ніяких неприємних відчуттів, шкіра не червоніла, не пекла, було досить комфортно. Поступово маска починала підсихати, але піна не зникала, а також просто підсихала, але не опадала з обличчя.
Після 15хвилин, змиваю водою 🚿. Змивається легко, без проблем та додаткових засобів.
Після процедури можна нанести засіб, який використовується для щоденного догляду.
Эфект:
Що я помітила після маски це очищення пір, хоча я за ними стежу і вони у мене не бувають особливо забрудненими. Було відчуття що шкірне сало, яке було всередині, піднялося на поверхню і я його легко прибрала механічним чищенням. Це було після першого застосування, в решту разів я вже цього не помічала, можливо, просто шкіра була вже більш очищена. Так само маска вирівнює тон шкіри, пори на якийсь час стягнуті і не такі помітні. Було відчуття зволоження та живлення, не було стягнутості чи пересушеності шкіри після маски. Купероз не загострився, судини не почервоніли.
Проконтролювати процес омолодження та живлення шкіри я звичайно нажаль не змогла, так само як і насичення її вітамінами, але тут просто повірю виробнику і сподіватимусь що це теж сталося 😁
Карбоксі маска стане чудовим подарунком не тільки для себе, а й своїх рідних. Вона не порушує цілісність епідермісу та не містить токсичних, шкідливих компонентів у складі. Тому купити та використовувати її можна самостійно, без допомоги фахівців.
З урахуванням що такого пакетика вистачає на кілька разів, при ціні маски виходить досить доступно, хоча б для того, щоб її спробувати і зробити свої висновки про неї 😉
Мій допис про класний засіб "Фітопілінг" La Grace з саліциловою кислотою й амінокислотами🌿https://club.makeup.com.ua/post/51523/
Коментарі (0)