Оленка

Lalique Amethyst

Lalique Amethyst

При першому розпиленні чути терпкі листочки смородини, їх зірвали з куща і розім'яли в руках. Потім з'являються чорні недозрілі ягоди смородини. Є тонкий натяк на м'яту — він мимо проходить, але відчувається. Трохи зігрівшись на шкірі, з'являються солодкі плоди ожини, практично перестиглі та дуже соковиті.

Чим довше він на шкірі, тим солодший і ягідніший, але з часом терпке листя проходить і з'являється легка перцевість і гіркотравність.

Початкова нота: Листя ожини, Малина, Ожина, Чорна смородина
Нота серця: Іланг - іланг, Дика троянда, Півонія
Кінцева нота: Ваніль, Деревина, Мускус

Наприкінці звучання залишаються мускус, насолода ягід і крапелька пудровості.
Шлейф є, він невеликий, але його помічають і роблять компліменти, стійкість на мені 4-5 годин, потім він сидить близько до шкіри, але чути довго. Квітів я не відчуваю взагалі.

Цей аромат звучить по-різному, залежно від температури навколишнього середовища. Чим холодніше, тим терпкіший і різкіший, є навіть невелика морозність. У теплий час - це цукрове варення з темних ягід з ваніллю і м'ятою або солодкі льодяники. Мене він не душить влітку, а в холодну погоду нагадує про нього. Котиків немає зовсім))

Для мене сама по собі жива ожина не дуже пахне, тут вона більше, як парфумерна замальовка, відтворена за рахунок терпкості і кислинки чорної смородини і солодощі цукру. Я цей аромат сприймаю як ожиновий за рахунок оформлення та загального враження. Він терпко - солодко - п'янкий з відтінками темно - фіолетових ягід.

Дуже гарний флакон!. Напівпрозора кришка надає легкості всьому образу. Насичений містичний фіолетовий колір притягує та заворожує.

Для мене це дуже жіночний, ніжний аромат.

Lalique Amethyst
08 листопада, 2024
Оленка
08 листопада, 2024