Оленка

Lalique Amethyst

Lalique Amethyst

При першому розпиленні чути терпкі листочки смородини, їх зірвали з куща і розім'яли в руках. Потім з'являються чорні недозрілі ягоди смородини. Є тонкий натяк на м'яту — він мимо проходить, але відчувається. Трохи зігрівшись на шкірі, з'являються солодкі плоди ожини, практично перестиглі та дуже соковиті.

Чим довше він на шкірі, тим солодший і ягідніший, але з часом терпке листя проходить і з'являється легка перцевість і гіркотравність.

Початкова нота: Листя ожини, Малина, Ожина, Чорна смородина
Нота серця: Іланг - іланг, Дика троянда, Півонія
Кінцева нота: Ваніль, Деревина, Мускус

Наприкінці звучання залишаються мускус, насолода ягід і крапелька пудровості.
Шлейф є, він невеликий, але його помічають і роблять компліменти, стійкість на мені 4-5 годин, потім він сидить близько до шкіри, але чути довго. Квітів я не відчуваю взагалі.

Цей аромат звучить по-різному, залежно від температури навколишнього середовища. Чим холодніше, тим терпкіший і різкіший, є навіть невелика морозність. У теплий час - це цукрове варення з темних ягід з ваніллю і м'ятою або солодкі льодяники. Мене він не душить влітку, а в холодну погоду нагадує про нього. Котиків немає зовсім))

Для мене сама по собі жива ожина не дуже пахне, тут вона більше, як парфумерна замальовка, відтворена за рахунок терпкості і кислинки чорної смородини і солодощі цукру. Я цей аромат сприймаю як ожиновий за рахунок оформлення та загального враження. Він терпко - солодко - п'янкий з відтінками темно - фіолетових ягід.

Дуже гарний флакон!. Напівпрозора кришка надає легкості всьому образу. Насичений містичний фіолетовий колір притягує та заворожує.

Для мене це дуже жіночний, ніжний аромат.

Lalique Amethyst