PILIRINA 💛💙

Фреш-макіяж за 5 хвилин разом із Pastel

Хочу показати вам гідного представнику мас-маркету, який зайняв своє почесне своє місце в моїй широкій косметичці - бюджетні рум’яна Show Your Happiness від Pastel, які не поступаються місцем люксовим конкурентам.

Пакування прозоре, відразу видно відтінок. Навколо нього немає зайвого візуального шуму під назвою “вирвиоко”, тут все лаконічно і зі смаком: прозорий пластмасовий кейс з круглим рефілом всередині.

Я не відрізняюся особливою обережністю, тому вже впустила рум'яна на паркет. Упаковка падіння пережила достойно, нічого не розвалилося, футляр ніяк не постраждав і від мене за це величезний респект виробнику. З якістю пластику вони постаралися. А ще тут без зусиль відкривається кришка. І нігті на місці, і структура ціла. Люблю такий формат.

Мій 201 відтінок максимально натуральний і м'який. У макіяж "вбудовуються" гармонійно.

Сподобалася щільність рум'ян, адже на пензель набирається дуже тонкий шар, який можна наслоїти до бажаної інтенсивності. Текстура рум'ян шиммерна, з ефектом сяйва. Не пильна, як у бюджетних аналогах. Пігментація дуже висока. А ще в них чудова стійкість - вранці зробила мейк, аж до вечора вони тримаються як прибиті.

Фото палітри під різним світлом. На початку думала, що відтінок просто ідеально підійде блондинкам або рудим зі світлим волоссям - словом, тим, у кого зовнішність не дуже контрастна, як у мене. Але зараз бачу його і на брюнетках.

Ось коротеньке відео нанесення рум’ян. Наношу пензликом Real Techniques 300, у кінці тушую більшим 402, бо маю крупні пропорціі обличчя і надто великий пензлик - точно не мій формат:

Ну що тут можна ще додати. Show Your Happiness від турецького бренду Pastel у 201 відтінку стали ходовими і улюбленими серед моіх люксових рум’ян. Я здивована від якості такоі бюджетноі знахідки. Рекомендую спробувати, дівчатка! Тим паче, у лініі Pastel є що обрати.