PILIRINA 💛💙

Антиперспірант із розкішним ароматом Lost Cherry знайдено!

Випадково цей красень потрапив до мене на поличку. Я дуже вибаглива у плані вибору антиперспірантів. Тим паче, коли вони ароматизовані. Але цього разу якість бюджетного дезодоранту мене неабияк здивувала.

Почну з органолептики. У кулькового дезодоранту стандартне оформлення для такого формату. Сам флакон зроблений із пластику, закручується кришечкою. Ролик пластиковий, добре обертається, не застряє при використанні та не протікає.

Та аромат - це щось неймовірне... Відчуваю з флакону соковиту, рубінову вишню та вишневі кісточки з нотками мигдалю. Запах обволікаючий, на тілі звучить більш спокійно. У носінні звучання аромату не скочується у дешеву банальність. Його навіть не варто доповнювати спреями чи парфумованими лосьйонами. Пахну цілий день Tom Ford Lost Cherry. Маючи оригінал парфуму, впевнено заявляю, що аромат на мені ідентичний, тільки тут немає приторноі солодкості. Вишня більш прохолодна, як і має бути у дезодоранті. Виробник про це подумав.

Але поговоримо про основну функцію антиперспіранту — захист від поту. І тут все вдало! Немає ніякої липкості чи неприємних відчуттів. Швидко вбирається. Тримає запах поту з ранку довечора. Жодного дискомфорту та алергічних реакцій не викликав. І, до речі — не лишає білі плями на темному одязі, як це роблять деякі конкуренти із мас-маркету.

А ще тут гарний склад з якісними інгредієнтами:
Гліцерин, який помякшує та має антибактеріальні та антисептичні властивості. Екстракти зеленого чаю та кокосу дбають дбають про шкіру, не пересуючи іі. Квасцовий камінь (ніколи про нього раніше не чула, загуглила і зрозуміла, що це знахідка) забезпечує тривалий захист від поту та неприємного запаху, а пантенол інтенсивно зволожуює та відновлює шкіру.

Дівчатка, для мене, як парфумозалежноі, Skincare Perfumed Deodorant Lost Cherry став відкриттям. Нічого не очікуючи від дезодоранту, вартістю 100 грн, я вражена якістю і підходом до косметичних засобів цього молодого украінського бренду. Мені вже стало цікаво, чи буде бренд Sovka випускати парфуми. Впевнена, вони будуть звучати крутезно!