Vikulyk

Дитяча косметика з ароматом Bubble Gum

Перше, що кидається в очі-миле упакування, о так для дітей це дуже приємно. Моя дочка з великої коробки , яка прийшла з товаром вийняла саме дитячі баночки, бо саме вони привернули увагу малечі. Ну в звичайно дуже захотіла їх спробувати, від чого залишились задоволені всі в сім'ї.)

Баночки доволі об'ємні, засобів вистачить надовго, вони такі милі пузатіки.)

Аромат крутецький, запах популярної жувачки прийшов малечі до душі.

Засіб 3в1 і пінка пахнуть доволі яскраво і це такий кайф, я сама була б не проти спробувати.)

Пінка класичної текстури і прозорого відтінку. Використовувати потрібно з 3-ох років і це дійсно так, адже в складі є SLS, але воно тут щоб зробити дуже пишну піну, я так гадаю. Тому десь колись потішити малечу можна.

Враження у нас від пінки неймовірні! Дитина була в захваті, це ж скільки можна придумати: і шапочку з пінки зробити і бороду, як в Миколая) Дочка дуже круто провела час у ванній і ми всі за це пораділи.

Адже піна утворюється дуже пишна і фантазія розігрується.))

Якщо вона попадає в очі, то не пече, а повірте: ця піна була всюди)

Я думаю, що моя малеча вже не захоче приймати ванну без такої класної пінки.

Засіб 3в1 можна використовувати, як гель для душу, шампунь і теж робити піну у ванній, звичайно він так сильно не піниться, як спеціальна пінка, проте його можна використовувати і для прийому душу.

Він має в складі м'які очисники, які бережно відносяться до дитячої шкіри.

Сама рідина майже прозорого, злегка перламутрового відтінку. Пінка утворюється ніжна, густа і невагома.

При потраплянні в очі не пече, тому купання проходить без слізок.

Нажаль процес миття голови трохи непросто у нас проходить, тому зняти пінку на волоссі я не змогла.

Але мені подобається, як гарно блестить волоссячко після миття, воно неймовірно блискуче і чистеньке😍

Ніяких негативних реакцій у вигляді почервонінь чи сухості в дитини не виникло, все гаразд і це головне.

Приємно потішити малечу таким класним доглядом: аромат, ця розкшна піна, та навіть милі баночки викликають захват у дитини 😍