Кислотний детокс шкіри голови, який потрібен кожній!
Пілінг для шкіри голови Joko Blend Acid Scalp Peeling
Вважаю, що пілінг для шкіри голови - один з найкращих способів подбати не тільки про свій скальп, а й про стан волосся, бо ця процедура допомагає підтримувати здоров'я волосяних цибулин, що своєю чергою сприяє нормальному циклу росту локонів. Адже пілінг не тільки очищує себум та робить шкіру голови менш жирною, а ще класно справляється з осіннім випадінням волосся, яке я називаю лисопадом. Якщо правильно підібрати шампунь, то з ним можна мити голову не раз на два-три дні, а іноді я ходжу до п’яти. Не лякайтеся і повірте - ніяких бурульок біля коріння!
Насправді Acid Scalp Peeling робить те, що обіцяє виробник: зменшує жирність шкіри голови, знімає роздратування і запалення, робить волосся бадьореньким біля коріння, зменшуючи їх випадіння. При цьому гарно пахне, зручно наноситься, не забиває пори та не сушить шкіру біля коренів волосся.
Склад теж сподобався. Вітамін В5 любить весь мій організм, він живить і зволожує шкіру. АНА-кислоти м’яко відлущують ороговілі клітини і завдяки цьому шкірі дихає. Екстракт імбиру, всім відомо, покращує кровообіг та сприяє росту волосся, надаючи протизапального ефекту. Гідролізований кератин забезпечує пом’якшувальний і зволожувальний ефекти. До речі, у чистому вигляді так ніде і не змогла його знайти. Колись у салоні спрбувала масочку з нього — волосся виглядало як із обкладикнки гляцевого видання. Так що, якщо знайдете — хапайте, у кого сухе волосся. Ефект миттєвий.
Ось так моє волосся виглядає через дві доби після пілінгу:
Загалом, у мене вдале поповнення у лінійці фаворитів Joko Blend. Я і так люблю іх догляд, а тут ще це диво. Якщо ваша шкіра голови та корені швидко стають жирними - він точно вам потрібен! Хоча, знаєте, Acid Scalp Peeling потрібен всім дівчаткам, які вкладають своє волосся різними силіконовими засобами. Шкіра голови, як і легені, хоче дихати. Тож у виборі пілінгу вибір за вами, а я цей пілінг обожнюю! Поки краще за Joko Blend для себе нічого не знайшла.
Коментарі (0)