Жасмин, мандарини та солона ваніль
Mareve Risen Fatum
На мені при першому розпиленні Risen Fatum розкрився моно-жасміном, але вже через кілька днів я відчула багатогранну та небанальну композицію, з якою не хочеться розлучатися). Це в черговий раз нагадує, що парфумам треба відпочити з дороги, щоб розкритися на повну😍. Одразу після нанесення я відчуваю соковитий мандариновий коктейль з імбирною квіткою. Це солодко, цитрусово, приємно та освіжаюче. Причому таке звучання триває доволі довго, поступово переходячи в квітковий блок, представлений жасміном. Жасмін тут не індольний, він дуже ніжний, як квіти в саду навесні, трохи нагадує смачний жасміновий чай, але ще тендітніше.
Десь за годину починаю відчувати ваніль з дрібкою солі - але вона на заміщає, а доповнює звучання жасміну. Аромат завдяки такому поєднанню не стає занадто приторним та гурманським, в ньому лишається місце для свіжості та відголосків морського бризу.
В базі деревинні ноти, амбра та тютюн - легка димність десь на задньому фоні дуже пасує композиції, мені приємно, коли парфуми ось так розкриваються та змінюють своє звучання протягом дня❤️.
Піраміда виглядає наступним чином:
Початкова нота: Жасмин нічний, Квітка імбиря, Танжерин
Нота серця: Бурбонська ваніль, Сіль
Кінцева нота: Амбра, Деревинний акорд, Тютюн
По стійкості все доволі добре - 4-6 годин відчуваю ноти аромату зі шкіри, а ось на одязі тримається кілька днів. До речі, коли я вдягла баф наступного дня, то одразу навіть не зрозуміла, чим це так приємно пахне - з тканини парфум звучить свіжо-квітково, максимально не схоже на те, що я малювала в своїй уяві, коли читала опис)). Чомусь мені здавалось, що це буде більше гурманська історія про ваніль та солоні карамельки (це навіть звучить смачно, особливо на осінь), але ось таке розкриття, яке я отримала, мені подобається навіть більше🥰.
P.S. В мене холодна шкіра, зважте на цей параметр при виборі)).
Коментарі (0)