Оленка

Фруктовий перчик Kayali Sweet Diamond Pink Pepper 25, який дуже подобається чоловікам

Фруктовий перчик Kayali Sweet Diamond Pink Pepper 25, який дуже подобається чоловікам

І якщо з декоративкою я була добре знайома, то парфумерія стала для мене відкриттям. Пробувала кілька ароматів - у всіх них добре відчувається арабське походження, хіба що без мускусності, тож з європейським звучанням. Але всі вони були досить солодкі та пряні. Зараз якраз підходяща погода для подібного, тож поспішаю поділитись з вами враженнями.

У мене мініатюра в 10мл. Люблю такий формат через те, що зручно носити з собою, подорожувати, та й просто тестити нові аромати. Бо особисто мені пробника завжди мало.

Якісне скло, мілкий пульвелізатор з гарним розпиленням. Продовгуватий флакон поміститься в будь-якій сумочці.

Початкова нота: Бергамот, Рожевий перець, Шафран
Нота серця: Болгарська троянда, Ванільна орхідея, Магнолія, Шиповник коричний
Кінцева нота: Амбра, Мускус, Пачулі, Сандал

Аромат дуже жіночний, сексуальний. Це настрій жінка-кішка. Гарно відчувається спецієвість, а саме ваніль та перчик. В той же час це фруктово-квітковий аромат, чимось схожий за напрямком на La vie est belle Lancôme. Не можу сказати, що я в захваті, бо це не моя історія, але відмічу, що чоловіки реагують на запах 100%. Є щось смачне та замануще в них.

Раджу тестити, бо коштують вони не мало.