Милі кремчики для рук в новорічних коробочках
Якщо ви досі вагаєтесь на тему новорічних подарунків, то я продовжую вас з ними знайомити
Мова піде про три ароматні красені і тут кожен знайде запах до душі бо вони неймовірні. Нішеві унікальні аромати будуть довго залишатись на шкірі і це так приємно.
Коробочки виконані в новорічній тематиці і підійдуть на подарунок, хоча заради самих властивостей ці засоби можна обрати просто так, не обов'язково для особливої святкової події.
У Joko Blend є три ароматні лінійки з цієї серії, там також преставлені гелі для душу і лосьйони. Я дуже зраділа, що з'явились креми для рук, хотілось би ще містів для тіла, бо пахне це все діло неймовірно, кожен з них особливий і вартує уваги.
Тюбики жестяні, вони виглядають доволі стильно, адже виконані у лаконічному стилі. Малені кришечки не перегружають їхній красивий вигляд.
Кремчики однокаві в плані текстури і доглядових властивостей, відрізняються тільки ароматами.
Враження від використання:
- Добре зволожують і якісно насичують шкіру рук, усуваючи сухість.
- Після використання шкіра ніжна і гладенька.
- Кожен з них швидко вбирається, не залишаючи липкості чи жирного сліду, відчуття максимально комфортні.
- Склад дуже багатий, до нього входить велика кількість масел і інших живильних складників. Також по складу можна зрозуміти, що кремчики мають загоюючі властивості.
- Їхньої дії сповна вистачає на холодний період, коли від опалення і низької температури руки посилено сохнуть.
- Кожен крем дарує певні емоції, адже аромати такі, що важко залишитись байдужим і не закохатись. Тому давайте кожен опишемо окремо.)
Vanilla Blossom. Солодкий, теплий, ванільно-пудровий, і трішки квітів.
Спробувавши цей аромат- ви відчуєте себе казково і дуже по-дівчачому, адже це запах для принцеси. Взимку хочеться таких насичених солодких ароматів, вони відчуваються дуже приємно і додають затишних емоцій .
Oud Rosewood. Аромат крему поєднує в собі деревинно-трояндову симфонію із задимленими акордами уду.
Терпкуватий, пряний, насичений, дещо шкіряний, нагадує вишуканий нішевий парфум.
Spicy Vetiver. Цитрусово-деревинний з домішками свіжої хрусткої зелені і злегка земленистий. Аромат чистий, молодий, іс кристий. Як свіжий ковток повітря, що поглинає ваша шкіра. Крутезний цей аромат, я фанатію від лінійки Vetiver, дуже вона вже моя по духу.)
Ось такий вийшов огляд на новенькі креми від українського бренду Joko Blend. Обравши будь-який з них, ви точно не пожалієте, адже в кожному є своя ідеально скороєна аромакомпозиція і чудовий догляд. Миле оформлення теж прикрасить процес користування. Суцільна насолода...
Коментарі (0)