mrs_chekh

Мій дебютний Wonder Bundle

Prouve Molecule Parfum №02m

Опис аромату:

• Початкова нота: Рожевий перець
  • Нота серця: Конвалія, Магнолія

Цей пробник я замовляла для мами. Свіжий аромат для енергійних жінок. Мама в захваті.

Опис аромату:

• Початкова нота: Грейпфрут, Лимон, Персик, Цитрон (цедрат)
  • Нота серця: Троянда, Трояндова вода, Фіалка
  • Кінцева нота: Амбра, Білий кедр, Пачулі

Під час початкового ознайомлення з парфумами виявився перший «аутсайдер». Для мене ці парфуми пахнуть милом, запах досить сильний. Тестувати цей аромат «на собі» мені не хотілося, тому на цьому знайомство завершилось.

Опис аромату:

• Початкова нота: Гранат, Груша, Сорбет
  • Нота серця: Вишневий цвіт, Жасмин
  • Кінцева нота: Білий мускус, Сандал

Мої асоціації: Досить стійкий квітково-солодкий аромат для вишуканої жінки. Квітковий аромат, мені спочатку нагадав запах півоній. Пізніше проявляються солодкі ноти. Цей аромат бадьорить та підійде для щоденного використання.

Опис аромату:

• Початкова нота: Ананас, Бергамот, Папая, Яблуко
  • Нота серця: Ірис, Троянда, Фіалка
  • Кінцева нота: Бензоїн, Білий мускус, Жасмин, Кашмеран, Кедр, Олібанум, Пачулі

Мої асоціації: Мені хотілося спробувати парфуми від цього бренду, та, нажаль мене чекало розчарування. Ці парфуми в мене викликали неприємне відчуття тиску у скронях. Дуже різкий аромат деревини, який нагадує запах чоловічого крему для гоління. Стійкий аромат, тримається на одязі без оновлення, навіть через два дні.

Опис аромату:

• Початкова нота: Вишня, Малина, Ожина, Полуниця, Чорниця
  • Нота серця: Жасмин, Фіалка
  • Кінцева нота: Амбра, Мускус

Мої асоціації: Солодкий ягідний аромат для милої дівчинки. У флаконі аромат мені сподобався, та після нанесення на одяг, я зовсім перестала його відчувати. Зате відчула легкий тиск у скронях. Буду тестувати цей аромат ще.

Опис аромату:

• Початкова нота: Жасмин, Сицилійський лимон, Червоний апельсин
  • Нота серця: Геліотроп, Черешня
  • Кінцева нота: Кедр, Мускус

Мої асоціації: Цей пробник я замовляла окремо, бо мені сподобалися назва парфумів та зовнішній вигляд повнорозмірного флакона. Багатогранний аромат, який запам’ятовується. Відчувається і солодка кислинка і нотки деревини, з цим ароматом справді почуваєш себе королевою. Вдалий вибір на побачення та для особливої події.

Звичайно так. Парфуми Salvatore Ferragamo Signorina In Fiore та Dolce & Gabbana Q Eau мене вразили, я б з задоволенням додала ці яскраві аромати у своє життя!