Мій дебютний Wonder Bundle
Wonder Bundle – чудова можливість спробувати декілька продуктів за приємною ціною. У моєму першому наборі сет з 5 парфумів (+1 замовила окремо). Під час наповнення Wonder Bundle, я читала опис ароматів, проте результати виявились неочікуваними.
Prouve Molecule Parfum №02m
Опис аромату:
- Початкова нота: Рожевий перець
- Нота серця: Конвалія, Магнолія
Цей пробник я замовляла для мами. Свіжий аромат для енергійних жінок. Мама в захваті.
Chloé L`Eau de Chloé
Опис аромату:
- Початкова нота: Грейпфрут, Лимон, Персик, Цитрон (цедрат)
- Нота серця: Троянда, Трояндова вода, Фіалка
- Кінцева нота: Амбра, Білий кедр, Пачулі
Під час початкового ознайомлення з парфумами виявився перший «аутсайдер». Для мене ці парфуми пахнуть милом, запах досить сильний. Тестувати цей аромат «на собі» мені не хотілося, тому на цьому знайомство завершилось.
Salvatore Ferragamo Signorina In Fiore
Опис аромату:
- Початкова нота: Гранат, Груша, Сорбет
- Нота серця: Вишневий цвіт, Жасмин
- Кінцева нота: Білий мускус, Сандал
Мої асоціації: Досить стійкий квітково-солодкий аромат для вишуканої жінки. Кві тковий аромат, мені спочатку нагадав запах півоній. Пізніше проявляються солодкі ноти. Цей аромат бадьорить та підійде для щоденного використання.
13PERFUMES Kiss-On-Cheek
Опис аромату:
- Початкова нота: Ананас, Бергамот, Папая, Яблуко
- Нота серця: Ірис, Троянда, Фіалка
- Кінцева нота: Бензоїн, Білий мускус, Жасмин, Кашмеран, Кедр, Олібанум, Пачулі
Мої асоціації: Мені хотілося спробувати парфуми від цього бренду, та, нажаль мене чекало розчарування. Ці парфуми в мене викликали неприємне відчуття тиску у скронях. Дуже різкий аромат деревини, який нагадує запах чоловічого крему для гоління. Стійкий аромат, тримається на одязі без оновлення, навіть через два дні.
Burberry Her
Опис аромату:
- Початкова нота: Вишня, Малина, Ожина, Полуниця, Чорниця
- Нота серця: Жасмин, Фіалка
- Кінцева нота: Амбра, Мускус
Мої асоціації: Солодкий ягідний аромат для милої дівчинки. У флаконі аромат мені сподобався, та після нанесення на одяг, я зовсім перестала його відчувати. Зате відчула легкий тиск у скронях. Буду тестувати цей аромат ще.
Dolce & Gabbana Q Eau
Опис аромату:
- Початкова нота: Жасмин, Сицилійський лимон, Червоний апельсин
- Нота серця: Геліотроп, Черешня
- Кінцева нота: Кедр, Мускус
Мої асоціації: Цей пробник я замовляла окремо, бо мені сподобалися назва парфумів та зовнішній вигляд повнорозмірного флакона. Багатогранний аромат, який запам’ятовується. Відчувається і солодка кислинка і нотки деревини, з цим ароматом справді почуваєш себе королевою. Вдалий вибір на побачення та для особливої події.
Чи купила б я щось більшого формату?
Звичайно так. Парфуми Salvatore Ferragamo Signorina In Fiore та Dolce & Gabbana Q Eau мене вразили, я б з задоволенням додала ці яскраві аромати у своє ж иття!
Коментарі (0)