Бездоганне очищення
Очищувальна крем-маска "Ензимний пілінг" від NanoCode
Обожнюю всякі штуки з ензимами. Вони делікатно, але ефективно очищують шкіру. І при регулярному використанні покращують її стан. Тому я залюбки поповнила свою поличку у ванній новеньким ензимним пілінгом від бренду NanoCode.
Паковання
Маска-пілінг представлена у різних варіантах: буває у тубі 75мл, буває у великій баночці 250мл, а у мене маленька баночка 20мл. Дуже гарненький і зручний формат, щоб познайомитись або взяти кудись із собою. І навіть найменша баночка містить всю необхідну інформацію про продукт.
Склад
Активні компоненти крем-маски:
- Каолін - очищує шкіру від забруднень, поглинає надлишок себуму, матує, освітлює, покращує кровообіг.
- Ензими (екстракти папайї та ананасу) - відлущувальні компоненти, що делікатно і при цьому ефективно видаляють ороговілі клітини, відновлюють шкіру, покращують її колір та надають сяйва.
Також у складі є бентоніт (поглинає надлишок себуму, освітлює), гліцерин (зволожує), мальтодекстрин (стабілізатор для емульсії та кондиціонер для шкіри), а ще емоленти, регулятори в’язкості, консерванти і натуральний барвник.
Консистенція, аромат
Масочка однорідної кремової текстури гарного світло-сіренького кольору. Вона легко наноситься та розподіляється по шкірі. Має приємний ненав’язливий аромат, наче так пахнуть її компоненти.
В процесі
Масочка за 10-15 хвилин підсихає, але не стягує шкіру. Втім я наношу її не надто тонким шаром. В процесі витримування відчувається дуже приємний легкий холодок, він наче лагідно пощіпує шкіру і свідчить про те, що масочк а саме в цей момент сумлінно працює.
Ефект та враження
Для фото я робила ензимний пілінг зранку. І спеціально не вмивалась перед ним, щоб показати, наскільки класно він сам справляється із забрудненнями. Результат надзвичайно тішить: пори глибоко очищені та візуально зменшені, а шкіра виглядає свіжою та доглянутою. Вона не пересушена, втім, як і після будь-якої глиняної масочки, потребує подальшого нанесення зволожувальних засобів.
Мені ця крем-маска дуууже сподобалась, і я щиро рекомендую її спробувати!
Дякую за увагу🫶
Коментарі (0)