Atelier Cologne Clementine California
Він простий, базовий та дуже цитрусовий
Цей аромат стане прекрасним супутником на кожен день. Пахне дуже приємно. Свіжий, цитрусовий, позитивний, сподобається всім. Звучить натурально, чисто. Він зовсім не банальний, але легко запам'ятовується. Він настільки легкий, що їм хочеться користуватися постійно.
Верхні ноти:
Клементин з Каліфорнії, Мандарин з Італії, Ягоди ялівцю з Македонії.
Ноти серця:
Ветивер із Гаїті, Сандал із Нової Каледонії, Кіпаріс із Франції
Базові ноти:
Зірчастий аніс із Китаю, Сичуанський перець із Китаю, Базилік із Єгипту
Але варто врахувати, що він не стійкий, на собі його відчуваю десь 2-3 години, далі потрібно оновлювати. Справа в тому, що це не парфумована вода або туалетна, а саме колонь - вміст спирту більший, масел менший, ніж зазвичай. Через це він більш дзвінкий на старті, але досить швидко вивітрюється. Свого часу у мене був флакон цього аромату в 30мл, який закінчився за літо і вересень. Він був чудовим супутником на спеку. Цей же пробник я використовую більше для настрою, щоб отримати вітамінний заряд. Поки що повторювати флакон не буду.
Бренд Atelier Cologne вважається селективною, нішевою парфумерією. Цінник на тому ж рівні. В США приблизно так, у нас ще дорожчий:
10 мл - 26$
30 мл - 75$
100 мл - 135$
200 мл - 195$
До речі зверніть увагу, що семпл був упакований в окремий конверт, з яскравою листівкою. Оформлення дуже на рівні!
Коментарі (0)