Крем для тіла, як окремий вид мистецтва - Sister's Aroma Smart Body Cream

Крем для тіла, як окремий вид мистецтва - Sister's Aroma Smart Body Cream

Якщо маєш жирну та проблемну шкіру обличчя та голови, це не означає, що і по всьому тілі такі самі проблеми – це я зрозуміла лише у 25 своїх повних рочків.

Взагалі, коли я тільки почала формувати правильний догляд за тілом, я думала, що йому достатньо лише очищення.

«Нащо мені мазати тіло кремом, якщо воно і так нормальне?» - дивувалася я. Але згодом зрозуміла – це ж прекрасний варіант замінити парфум на літній період!

Я дуже сильно помилялася, вважаючи, що отримаю лише прекрасний аромат…

Коли вперше в своєму житті я вибирала засіб, то в першу чергу звертала увагу на аромати, бо вважала що це важливіше. Тому, проглядаючи сторінки магазину, вирішила звернутися до тих, кого вже давно полюбила - до Sister`s Aroma.

І через те, що в мене вже був інтимний гель з таким самим ароматом, я і вирішила добрати до всього цього дива лосьйон Sister's Aroma Smart Body Cream.

Крем для тіла, як окремий вид мистецтва - Sister's Aroma Smart Body Cream

Олія бабасу, ламелярна емульсія, олія жолоба, вітамин Е, біолін Р та найефективніший зволожувач… Якщо уважно подивитися на повний розбір складу, можна зрозуміти, що все, що мене чекає під час використання – це комфорт і догляд.

Але наскільки він розкішний, ви не зрозумієте доки ним не скористаєтеся! Після використання засобу шкіра дійсно стає м’якою, пружною та гладенькою, зникають можливі легкі висипання та почервоніння. Одразу ж перші відчуття – свіжість та чистота, тому обов’язково беріть його з собою для використання після душу!

Як я вже і писала раніше, Sister's Aroma – це той самий бренд, який бере у свій полон не тільки натуральним складом, а і закохує у себе за допомогою аромату. І цей засіб не став виключенням.

Спочатку запах різкий та віддає саме чоловічими парфумами, а після поглинання шкірою, він стає більш приємним та легким. В ньому зосередилися легка сухість деревини і солодкі акценти неролі, які вкриті тонким шаром м’якого, наче оксамитова ковдра, ветіверу.

Запах дуже стійкий, особливо, якщо нанести його на чисту вимиту шкіру. І це те, що сподобалося мені настільки, що мені більше не хочеться використовувати влітку парфуми.

Легка, як у звичайного зволожувального крему для обличчя. Дуже просто розподіляється по шкірі, не залишає після себе будь-яких дискомфортних слідів або ж жирної плівки – лише аромат та м’якість.

Лаконічний дизайн – це те, що мені більше за все подобається у цій серії засобів. Багато років я вибирала засоби за запахом та текстурою, майже не звертаючи увагу на флакони, бо вони були однотипними, з великою кількістю різних кольорів, які більше набридали, аніж дарували гарний настрій та бажання використовувати засоби.

Дозатор легко натискається і при необхідності його можна заблокувати, аби ваш хлопець/чоловік/дитина випадково не використали це чудо :D

Як я вже і казала, я обирала цей лосьйон для того, аби гарно пахнути, але! Я не думала, що моя шкіра здатна виглядати набагато краще, ніж до використання. Я більше не стикалася з лущенням та відчуттям сухості після використання засобу, а це була моя постійна проблема після душу. Свіжість відчувається протягом декількох годин, а при постійному використанні лосьйон дарує накопичувальний ефект у вигляді доглянутої, чистої та шовковистої шкіри.

Тобто, якщо ви захочете його придбати, знайте – відмовитися від нього буде дуже важко і захочеться використовувати ще і ще. Тож хочу порекомендувати його до використання, але обережно – він може викликати залежність, як це сталося зі мною :D