MAXIMOVA🌷

Набір для догляду за волоссям Joko Blend

До набору входить:

- безсульфатний шампунь для нормального волосся 250 мл

- бальзам для всіх типів волосся 250 мл

Красиве пакування - ідеальний варіант для подарунку. Окрім презентабельної картонної коробки всередині баночки упаковані в красивий брендовий бавовняний мішечок, який згодом можна використовувати для зберігання/транспортування інших речей.

Баночки виглядають стильно, виконані в єдиному стилі.

Безсульфатний шампунь в порівнянні з сульфатним має більш ніжну формулу, яка м'яко очищає волосся та шкірний покрив, не викликаючи подразнення та пересушування.

Він поєднує очищення зі зволоженням, живленням, відновленням та зміцненням. Склад збагачений протеїнами пшениці, олією сафлори, екстрактами фукусу та ламінарії. Містить ефірну олію розмарину.

У мене жирний тип шкіри і існує думка, що безсульфатники погано промивають таке волосся. В моїй ситуації шампунь працює добре. Думаю він може підійти для всіх типів волосся, та для власниць чутливої шкіри голови. Хоча варто відзначити, що виробник рекомендує шампунь для нормального типу.

Флакон зручний, легко відкривається навіть вологими руками. При транспортуванні не проливався.

Шампунь прозорий, середньої густини, має приємний аромат. Добре піниться, гарно промиває шкіру голови.

Ефект очищення мене повністю влаштовує, чистоти вистачає на два дні (моя норма, мию волосся раз на два дні).

Призначений для всих типів волосся. Склад на основі сквалану, протеїнів шовку та екстрактів морських водоростей. З натуральними оліями авокадо та мигдалю.

Дозується бальзам помпою, яка добре видає продукт.

Консистенція у засобу не густа, білого кольору. Аромат приємний, ідентичний шампуню.

В результаті я отримую сяюче, розсипчасте волосся з легким об'ємом.

Даний набір чудово підійшов у догляді для мого волосся. Також мені сподобалось використовувати його разом з пілінгом для шкіри голови Joko Blend Pre-Treanment Scalp Peeling Scrub, для глибшого очищення.