saybeautyk

Маленький і миленький подарунковий набір)

В тему новорічних подарунків представляю ще одного кандидата - набір від Tink, що складається з кремчику для рук і бальзаму для губ.

Обидва засоби - серія з лімітованим ароматом, тому однозначно треба пробувати і дарувати (можливо, навіть самій собі 😉)

Засоби запаковані в картонну коробочку, яку по традиції можна повісити як ялинкову прикрасу і цим створити ще більшу атмосферу свята 🥰

Обʼєм кремчику складає 40 мл, а бальзаму для губ - 15 (ого-го!)

Він представлений у гарній, видовженій тубі (мені такі подобаються більше, ніж коротенькі і «пузаті»🤭) з пластиковим 6-гранним ковпачком.

Дизайн відображає аромат крему - це апельсин з корицею. Мені такий запах нагадує мій улюблений морквяний пиріг, в який я завжди додаю корицю, а після випікання зверху поливаю свіжовижатим апельсиновим соком для пропитки🍊

У складі цього крему для живлення і зволоження ніжної шкіри рук присутні такі корисності:

олія ши

•мінеральна олія

•гліцерин

•гідролізований колаген і

еластин

•цитрусові олії (апельсину і лимону) зволожують і виступають натуральними ароматизаторами.

Текстура класичного, не жирного крему, який легко розподіляється по рукам і швидко зволожує шкіру рук, не лишаючи жирного шару.

Як на мене кремчик чудово справиться із захистом рук від холоду, вітру та агресивних миючих засобів (я дуже часто мию руки і тому мені їх сушать навіть не агресивні мила).

Представлений у класичному пакуванні бальзамів бренду Tink (і це, до речі, перший мій бальзам від даного бренду, раніше я їх не пробувала).

Апельсинки на тубі як би натякають, що аромат повторює запах крему для рук і це дійсно так) той самий пиріг, пропитаний апельсиновим соком 🧡

Склад тут базується на емолентах та зволожувачах, які повинні виконувати захисну функцію:

петролатум і парафін - утримують вологу

синтетичний бджолиний віск як текстуроутворювач та емолент

олії виноградних кісточок та жожоба - живлять і зволожують

олії апельсину і лимону створюють неперевершений аромат

Бальзам не надто жирної текстури, він прозорий по кольору (що видно на губах) і не дає ефекту скляного блиску (все ж таки це бальзам, а не блиск для губ, тому все 👌🏻).

Він швидко надає губам комфорту, забирає стягнутість і сухість. Допомагає помʼякшити кірочки і заживити тріщинки, але сам по собі всмоктується доволі швидко і тому особисто мені доводиться його поновлювати часто.

В цілому гарний бальзам, найчастіше використовую на ніч як маску, але буває і вдень, якщо нікуди не виходжу.

Такий маленький, але дуже дієвий доглядовий набір припаде до душі всім поціновувачкам дбайливого і ароматного догляду за собою🧡

Завдяки компактності засобів, вони обидва легко помістяться у сумочку і стануть відмінними помічниками в зволоженні рук та губ протягом дня.