Догляд за тілом від цієї фірми зроблять вашу шкіру неймовірно доглянутою
Я дуже люблю коли виходячи з 🚿 аромат від гелів та скрабів залишається на тілі ще деякий період Саме сьогодні хочу розповісти про лінійку догляду за тілом від Baylis & Harding
А саме про преміальну лінійку догляду Goodness✨
Країна виробник: 🇬🇧
Британська с компанія Baylis & Harding займається виготовленням косметики з 1970 року.
Живлять шкіру та роблять її оксамитовою та мʼякою. Не сушить шкіру, а навпаки зволожує та доглядає за нею.
Підходить для всіх типів
Має прозорий колір та доволі густу консистенцію. Тому він дуже економний його вистачає на довго.
Вся продукція складається з натуральних інгредієнтів,органічних рослинних екстрактів та ефірних олій.
Вони мають сертифікати cruelty free та vegan отже вони не тестують свою продукцію на тваринах та не мають у складі компонентів тваринного походження 👌
Паковання створене з матеріалів які підлягають вторинному переробленню.
Наразі у мене аромат Oud, Cedar & Amber гель та мило ❤
Я чітко відчуваю уд і амбру
Саме в лінійці Goodness всі аромати дуже яскраві та стійкі
Ви будете відчувати їх ще не одну годину після прийняття 🚿
Аромат трошки буде різким якщо ви не любите уд в парфумерії тому можливо саме цей аромат вам не підійде. Але у них дуже багато різноманітних ароматі які будуть більш легкими для вашого сприйняття 👃🏻такий як наприклад Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium Natural, має дуже приємний та більш легкий аромат. Його я також обожнюю але всеж таки Baylis & Harding Goodness Oud, Cedar & Amber наразі мій фаворит із всіх що я замовляла.
Я обожнюю уд завжди і всюди саме тому саме Oud, Cedar & Amber я повторюю вже не перший раз.
Взагалі у них всі лінійки мають дуже привабливі аромати тому кожен знайде щось особливе саме для себе
І ці аромати ммм... в саме серденько ❤️ і це відчуття релаксу після них..
Вони наповнюють не лише ванну кімнату, вони наповнюють все навкруги ароматом тепла і дарують відчуття спокою
Ці аромати огортають тебе немов тепленькою ковдрою, яку ти ще довго не хочеш покинути. Вони у мене асоціюються саме чомусь з різдвяними святами та подарунками 🎁
За вікном йде легенький сніг , у вітальні стоїть пухнаста гарненька ялинка 🎄 а твоє тіло огортає тепло від ароматів лінійки goodness. І все навкруги , весь простір просочується цим звабливим ароматом, наповнюючи весь дім щастям щоб ви могли насолоджуватися цією миттю наповну ✨
Коментарі (0)