Черговий улюбленець від Sovka з ароматом мохіто
Згадуємо головні правила догляду за шкірою рук – і обираємо якісний крем 👌
З настанням прохолоди засоби по догляду за руками стають просто незамінними у ритуалі догляду і тюбики ним летять один за одним. Нещодавно познайомилася з цікавою новинкою - кремом для рук "Sovka Skincare" з ароматом мохіто, який мені сподобався.
Як і вся органолептика Sovka. Крем йде у алюмінієвій тубі. Кришечка пласкої форми, що відкручується. При першому відкриванні був захищений захисною мембраною. Отвір дозатора маленький, завдяки чому можна видавити стільки крему, скільки потрібно. З цим тюбиком у мене жодного разу не вийшло ситуації, коли видавила дуже багато засобу.
Консистенція легка, зовсім не жирна, ніжна, на шкірі тане, наче масло. У порівнянні з багатьма іншими кремами для рук дійсно дуже легкий. Текстура майже невагома, але він дуже поживний. максимально швидко вбирається в шкіру рук. Жодного відчуття жирності, липкості, плівки. Навіть при інтенсивному використанні вистачить надовго. Після нанесення не потрібно чекати якийсь час, щоб торкатися речей руками. Я можу це робити майже одразу і на предметах не лишається жирних відбитків пальців.
Аромат … О, це просто неймовірна смакота! Sovka дуже натурально імітує звучання оригінального мохіто. Мій ніс тут чує ноти цукру, м'яти, лайма та навіть спрайту. Приємний аромат залишається надовго, навіть коли змиваєш руки водою.
А ще тут розкішний склад. Формула кремчику збагачена Aqua & Multi Shuttle, забезпечує глибоке зволоження з ефектом пролонгованої дії, надаючи шкірі мʼякість та еластичність. Aqua Shuttle - це зволожуючий комплекс, розроблений з використанням нанотехнологій, який застосовується в якості компонента в косметичних засобах і дає приголомшливий ефект для шкіри: відчуття молодості, свіжості і здоров'я. Масло солодкого мигдалю ідеально підходить для чутливої, обвітреної і дуже сухої шкіри та має унікальні пом'якшувальні властивості. А масло ши живить та відновлює шкіру. Екстракт гамамелісу пом'якшує та позбавляє лущення, має сильні антиоксидантні властивості, заспокоює та захищає, а комплекс вітамінів В5, E ma F сприяє регенерації та відновленню шкіри.
Крем класно і на довго живить шкіру рук, пом'якшує кутикулу, знімає роздратування, відновлює гідроліпідний баланс. Якість відмінна, як і всі засоби догляду за руками від Sovka, а от їх аромати зводять із розуму. Неодмінно познайомтеся, як буде можливість, із цим кремом. Ваші ручки вам подякують!
Коментарі (0)