Kiko Milano – мій весняний настрій сьогодні!
Розповідаю про 3 класних продукти від Kiko Milano, які маю в своїй косметичці 😉 Свотчі прикріпила
Сьогодні використала мої улюблені продукти від Kiko , що є в косметичці)
1. Помада KIKO MILANO Smart Fusion Lipstick
Поживна губна помада з багатою текстурою та ефектом сяйва (406)
2. Олівець для губ KIKO MILANO Smart Fusion Lip Pencil
Олівець для губ із надзвичайно чіткою лінією
(505)
3. Кремовий хайлайтер Kiko Milano
4. Також є туш (але я її абсолютно не рекомендую)
Kiko Milano- цю косметику мені здається, шо знає, або хоч раз тестувала кожна з нас)😅😉
Як на мене, це доволі непогане співвідношення ціни- якості, особливо якщо замовляти під час sale 😍!
Найпопулярніші звичайно їхня сяюча база та бальзам для губ , який зі збільшуючим ефектом)
Я ці продукти теж мала, вони дійсно класні.
Сьогодні з того, що маю це хайлайтер, помада та олівчик) і вони теж класні! Звичайно ,як на мене , на Make Up досить завищена ціна )) це один мінус))
Отже розпочну з хайлайтера.
1. Кремовий хайлайтер face highlighter kiko milano, об'єм 3 г– має дуже гарне ніжне мерехтіння без виражених блискіток, колір більше як нюдовий з підтоном шампань, не білить! Більше вологий фініш, що дуже стильно виглядає, не є липким, це теж класно! Я ним користуюся вже 2 рік і продукту ще досить багато!
2. Помада KIKO MILANO Smart Fusion Lipstick Поживна губна помада з багатою текстурою та ефектом сяйва
По текстурі дуже кремова, на губах більше відчувається, як бальзам , досить прозора, але приємна, гарно зволожує губи!
3. Олівець для губ KIKO Smart Fusion Lip Pencil 505
Відтінок 505 Vintage Rose
Олівець для губ з надзвичайно чіткою лінією.
- Багата текстура, насичений колір, моментальне фарбування.
- Точне і плавне нанесення.
- Формула підвищує стійкість губних помад.
- Висока ступінь покриття.
Дуже ніжний та прєммний в нанесенні, не сухий, і можна промалювати усі губи, я так і роблю,,коли хочу більш насичений варіант на вечір)
Додаю свотчі:
На сонечку видно досить гарне мерехтіння)
Мої улюблені продукти від Kiko,якими я користувалася раніше
Відмічу, що зараз в косметичці їх немає, але на літо обов"язково придбаю знову! Бо це дійсно круті продукти)
Коментарі (0)