SKOMSKA

Inly Hand & Nail Hand Cream

В холодну пору року моя шкіра рук зневоднена, суха та схильна до лущення.

Тому я маю великий арсенал кремчиків.

Один з улюблених і більш поживних - це Inly Hand & Nail Hand Cream.

Він створений нашою компанією Ekobiz. Вже більше 20ти років бренд використовує лише органічні продукти для здоров'я, краси обличчя та тіла, тонусу та гарного настрою на основі компонентів, подарованих самою природою.

Бренд поєднує в собі лінійки , які ми так любимо : . Spani, Magnesium Goods, Бішофіт Mg++.

🌱Крем представлений в двох об'ємах: 200 мл зі зручним дозатором для щоденного ритуалу краси, а також у компактній тубі 50 мл, я обрала саме такий формат, щоб можна було брати із собою для використання протягом дня.

🌱Крем представлений в м'якій тубі .

🌱Має якісну кришечку фліп -топ, що добре закривається.

🌱Дизайн красивий , ніжний , мінімалістичний. В лавандовому кольорі з білими написами, та малюнком.

🌱На зворотні вся необхідна інформація для користувача.

🌱Текстура кремова, середньої густини. Дуже поживна. Має приємний молочний відтінок, при нанесені більш до білого.

🌱Аромат дуже легкий , пудрово солодкий , майже не відчутний.

🌱Важливо, що HAND & NAIL містить комплекс амінокислот для відновлення, регенерації, покращення функції вироблення колагену.
Бджолиний віск – м'яко живить, забезпечує тривалий захист та дарує м'якість.
Комплекс цінних олій – бабаса та солодкого мигдалю – пом'якшує, знімає роздратування, зволожує та усуває негативний вплив вільних радикалів. Допомагає створити природний захисний бар'єр, зберігаючи поживні речовини та вологу всередині.
Засіб доповнений екстрактом центелли та сечовиною – для тонусу, збереження зволоженості, регенерації та тривалої гладкості.

Протягом дня я наношу кремчик на очищену шкіру рук , ввечері приділяю також увагу зоні передпліччя і ліктів.

🌱Hand cream HAND & NAIL – ідеально зволожує, пом'якшує, відновлює, дарує комфорт та ніжний аромат.

🌱Крем поглинається досить швидко, не обтяжує шкіру та не залишає жирної плівки.

🌱Надовго усуває відчутття стягнення , та сухості.

🌱Робить шкіру гладенькою, шовковистою і доглянутою.

Ідельний помічник для відновлення шкіри в холодну пору року♥️