Yana Osyka

NARS Light Reflecting Advanced Skincare Foundation, Gobi - L3

По відгуках це водяниста текстура, яка дає на обличчі від легкого до середнього покриття. Має натуральний фініш, хоч особисто для мене це матовий варіант.

Колір я обирала влітку, коли була з засмагою, а це значить що відтінок L3 засвітлий. Моє обличчя вже бліде, але шия все ще темна. Тож щоб вийти на вулицю потрібно додати трохи більше бронзеру. Але для висвітлення реальної ситуації, на фото я використовувала мінімум продуктів для контуру обличчя.

Сам відтінок L3 доволі світлий і має в собі нейтральний з легким жовтим підтоном. Він наче підлаштовується під мій колір, але все ж не ідеально як Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Foundation.

Текстура в тонального як вода. Обережно наносьте продукт, в іншому випадку прийдеться прати футболку. Хоча в мене ніколи не виходило відмити плями від тону, якщо у вас є рецепт - дайте знати.

Я видавлюю на палітру, а даль маленькими плямами розношу по обличчю. Тон майже одразу висихає на шкірі, тому потрібно швидко розтушовувати.

Нанесення пензлем мені не до душі. Так тональний лягає дуже легко і моє червоне підборіддя взагалі не перекриває.

Лущення не підкреслює. З ним не люблю використовувати пудру, адже одразу виділяється текстура на носі. На мій смак виглядає сухувато, але можливо я просто звикла до вологих тональних.

Носиться весь день, бо фіксується на мертво майже одразу. Він нагадує мені Eveline Liquid Control. Такий же водянистий, матовий, але перекриття мав більш щільне. Він мені подобався, але то був 2019 рік, хоча й тоді я його не повторила.

В мене ідентичні відчуття і до цього тону від NARS. Він нормальний, але не ідеальний. Підійде для комбі шкіри з більш-менш рівним тоном шкіри. Щодо мене, мабуть, це просто не мій продукт. Знаю, багатьом він подобається, але я не відчуваю до нього вау захвату.