Кораловий шик з Chanel Rouge Allure L'extrait Beige Imperieux 814
Встояти перед шармом Шанель складно - і я думала-думала, але таки обрала помаду з нової лінійки Rouge Allure L'extrait. Подивимось ближче?
Знаєте, іноді з нами стається таке - "воно саме купилось" 😆 Це про мене і цю бежево-коралову помаду.
Це одна з найновіших лінійок помад, за обіцянками Шанель забезпечує насичену пігментованість та легку сяючу текстуру. Дуже люблю класичні аллюри, тому дуже цікаво було спробувати.
Почну з упаковки - бо вона має родзинку. Відкривається помада натиском на золотисте дно, і закривається там само - м'яко 😍 Прекрасна іграшка для дорослих дівчаток 👌🏻 На фото чути клік, але це я була змушена клікнути нею об стіл, щоб відкрити однією рукою)))
Мінуси для мене - аллюри які купувала раніше містили номер відтінку на наклейці. Тепер він лише на коробці. Серйозно, Шанель? Ви думаєте я зберігатиму коробку щоб не забути свій відтінок? 🧐
Мій відтінок Beige Imperieux (814) - світлий рожево-кораловий колір, помірно теплий і кремовий.
Помада легко тягнеться по губах, і перекриває їх пігмент, при цьому лишається легкою і сяючою. Питаннячко до поверхні - може я придираюсь, звісно - але хотілось би щоб вона була гладкою, а тут були якісь зазубринки і бульки на стіку 😳 Подумала що то лише у мене - але на свотчах темпталії та сама невесела історія. Таке собі, якщо подивитись на цінник помади.
На противагу недосконалості продукту у стіку - лежить на губах вона ідеально. Це тонке кремове покриття виглядає як власний пігмент і таке я люблю найбільше ❤️
Я втрачаю весь здоровий глузд і об'єктивність з косметикою марки ))) Але мінусів на губах просто немає. Носиться легко години 4, не потребує поновлення. Білої смужки не утворюється, не скочується - ідеальний важкий люкс
Що можу сказати? Не впевнена чи ця лінійка стане моєю улюбленою, через високий розхід і обмежені (на мій смак!) відтінки. Ця упаковка використовується з рефілом, тобто при бажанні я зможу купити значно дешевий рефіл і вставити його у вже існуючий футляр. Для мене це точно плюс.
Як вам відтінок? Любите Шанель?
Коментарі (0)