Ну тепер улюблений пілінг
Не чекала я, що пілінг для шкіри голови настільки мене зачепить, але отримавши бездоганний результат по всіх параметрах-я закохалась
Хочу вам розповісти про дуже класний засіб для очищення скальпу, догляд за волосся від Reclaire не перестає мене дивувати і саме цей пілінг я віднесу до фаворитів.
Я людина, що стикається з себореєю, а в холодний період року-це ще те випробування. Оскільки Reclaire Scalp Peel призначений і для усунення лупи, то так, спробувати я його дуже хотіла.
Пілінг має таку цікаву баночку, яку ні з чим не переплутати, ці зубчики виглядають дуже оригінально і розносять засіб рівномірно і зразу на більшу площу голови.
Перед використання потрібно відкрутити кришку, забрати захисну плівку всередині і назад заставити кришку, такий захист дозволяє не пролитись засобу, до того ж ви знаєте, що його ніхто не використовував.
Потім кришечку трішки прокрутити і готово, можна наносити.
З кожної маленької дірочки тече рівномірна кількість пілінгу. Він не має скрабуючих частинок, тільки легка рідина, як водичка.
Наносити можна на сухе чи злегка вологе волосся, я наносила на масляну маску.
Мені дуже сподобалось, що засіб піниться-це так зручно, адже можна намилити волосся, поки він не розтікся.
Залишаємо його на 15-20 хв і вже отримуємо легку ментолову свіжість.
Загальні враження від використання:
- Чудово вимиває лупу і сальність шкіри голови. В мене давно не було настільки чистого волосся і це дуже круто. Зараз зі збільшенням холодів шкіра голови стає більш проблемною в плані себореї, а цей засіб ідеально допомогає тримати скальп в здоровішому вигляді.
- Дарує свіжість, шкіра голови наче дихає.
- Чудовий прикорневий об'єм. Ооо від цього я теж в захваті, я хоч не укладала волосся, але виглядає воно наче начесане.
- Містить в складі AHA і BHA кислоти, що допомагає оновити шкіру, добре її очистити і корисним речовинам дістатись більш глибоко.
- Волосся сяюче і розсипчасте, воно блискуче біля коренів, але при цьому лосьйон зберігає довше чистоту голови.
- Не пересушує довжину.
Навіть в загальному образі помітний цей чудовий об'єм.
Я взагалі не вкладала волосся, а воно так добре лягло. Завдяки об'єму виглядає, наче я робила укладку.)
Я перепробувала багато скрабів і навіть такого формату пілінг, але це мій улюблений. Я дуже рада своєму вже не малому досвіду і що можу спробувати такі гарні продукти, тому залишилась дуже задоволена і хочу виділити саме його.
Коментарі (0)