MariiBilous

Східний аромат на холодну пору

Нещодавно познайомилась з новим ароматом Amazing Brasilia від Avenue de parfums і він одразу зайняв особливе місце в моїй колекції. Це мій перший східний парфум, і хоча раніше я віддавала перевагу більш легким і свіжим нотам, тепер зрозуміла, що східні аромати мають особливу чарівність в холодну пору року❤️

Пакування стильне та мінімалістичне. Парфуми в скляні баночці з відмінним розпилювачем, парфум не "ляпає" можна легко створити парфумовану хмаринку☁️

Перше, що відчувається, – це ніжна свіжість троянди та персика. Вони нагадують про теплі, сонячні дні та якось вдало поєднуються з енергією та легкістю. А ще, коли настає зима, така свіжість додає якоїсь особливої атмосфери та контрасту – точно буду користуватись ним у холодну пору року.

Серце аромату з нотами мускусу та амбри приємно здивувало. І, звісно, базові ноти – пачулі та сандалове дерево – додають стійкості. Завдяки цьому шлейфу аромат залишається зі мною довго.

Довіряю Avenue de parfums не вперше, кожного разу захоплююсь новими та доступними ароматами їхньої лінійки✨