Hanna Domashenko

Битва титанів: у боротьбі за об'єм та ріст нових волосків всі засоби хороші

Довге, здорове, блискуче волосся починається з догляду за шкірою голови! Саме так, бо звідти бере початок наша "гривка". І якщо там є проблема, то скільки б масок не наносити і які дорогі олійки не купляти, а замість гарної шевелюри буде буквально "три волосинки" або тьмяне й сухе волосся.

Я відкрила для себе пілінги для шкіри головим не так давно. І тепер дуже шкодую, що не спробувала ці чудо-засоби раніше.

Протягом пів року регулярного використання пілінгів я можу виділити наступні позитивні зміни:

🟢прояв лупи мінімізувався до нуля;
🟢після миття волосся стало більш об'ємним від самих коренів;
🟢інтервали між миттям голови значно збільшилися, а волосся довше зберігає чистий, охайний вигляд.

Цей класичний пілінг для шкіри голови. Він містить рисову пудру, яка й забезпечує делікатну ексфоліацію шкіри. Цей засіб перший з'явився у моєму догляді. У складі є ментол, що дарує приємне відчуття холодку та забезпечує ефект свіжості після миття волосся! Він делікатно очищує шкіру голови, не травмуючи її. Також покращує мікроцеркуляцію крові, що сприяє кращому росту нового волосся.

Цей засіб я наношу на вологе волосся по проборах та масажую легкими рухами до утворення пінки і потім ретельно змиваю водою. Використовую 1-2 рази на тиждень.

Тут писала про засіб детальніше: https://club.makeup.com.ua/post/48464/

Кислотний пілінг - це новинка в лінійці від Joko Blend. Ту вже дія на основі хімічної реакції. Тут вже відлущування та глибоке очищення відбувається завдяки кислотам. Завдяки дії АНА-кислот - цей засіб ретельно очищує шкіру голови, пробуджує сплячі цибулини, активує ріст волосся та надає відмінний прикореневий об'єм!

Кислотний пілінг наношу вже на сухе волосся по проборам безпоередньо перед миттям. Масажними рухами рівномірно розприділяю засіб та лишаю на 5-10 хвилин. Потім змиваю разом із шампунем. Використовую 1-2 рази на тиждень.

Класичний пілінг - чудовий для першого знайомства з подібними засобами! Мені подобається простота та зрозумілість як використання, так і дії цього засобу. Мабуть, він підійде для будь-якої шкіри, навіть чутливої.

Але моїм же фаворитом став саме кислотний пілінг! З ним якось менше мороки: наніс, п'єш каву, а він вже працює! Змивати його простіше - не потрібне ретельне очищення волосся і менше ризиків не дозмивати білі, пілінгуючі часточки, які дуже помітні на темному волоссі!