Acid Scalp Peeling | Joko Blend
Найбільш комфортний пілінг для шкіри голови)
Останнім часом пілінги для шкіри голови набирають все більшої популярності (навіть я, яка ними ніколи раніше не користувалась, за останні півроку спробувала цілих 4 штуки).
Мої улюблені Joko Blend не відстають від трендів, і окрім скрабу для шкіри голови випустили ще альтернативу у вигляді кислотного відлущення. З задоволенням спробувала новинку і хочу поділитись враженнями з вами)
Пакування для такого типу продукту дуже продумане і зручне, але про найголовнішу перевагу саме цього пілінгу - трохи пізніше)
Продовгуватий носик гарно дозує засіб і дозволяє швидко розподілити його по шкірі голови. Обʼєм пілінгу - 100 мл.
Пілінг на основі фруктових АНА-кислот (молочна, гліколева, яблучна, лимонна кислоти).
Також в основі є екстракт імбиру, який стимулює кровообіг і допомагає пришвидшити ріст волосся, та екстракт кропиви, що також позитивно впливає на волосся і допомагає зміцнити його.
Склад збалансований також гідролізованим кератином і екстрактом череди (заспокоює шкіру голови, знімає запалення), тож пілінг не буде подразнювати ніжну шкіру.
А тепер про те, що мені сподобалось найбільше - консистенція.
Вона гелева🤌🏻 а отже гарно тримає форму і не розтікається за вушка і по шиї, по лобу під час експозиції - жодних незручностей.
Так як пілінг потрібно тримати від 5 до 10 хв (я зазвичай лишаю якраз на 10), то за цей час встигаю ще переробити якісь свої дрібні справи, і завдяки гелевій консистенції я взагалі не відволікаюсь на те, що пілінг нанесено на шкіру голови.
Аромат косметичний, відчуваються трохи квіткові нотки.
Під час експозиції засіб взагалі не пече шкіру, не викликає почервоніння. Пілінг дбайливо відлущує відмерлі часточки шкіри та допомагає трохи зменшити видалення шкірного себуму.
Найголовніше, що він не сушить самі корені і вони не стають як солома на дотик (ні під час миття, ні після).
Після змивання і висушування волосся виглядає добре, корені підняті (хоча я майже не маю прикореневого обʼєму від природи через важке волосся).
Свіжість у мене тримається як зазвичай - на жаль, навіть кислотний догляд не може мені подовжити чистоту коренів хоча б на 1 день. Все одно мию голову раз на 2 дні, але після використання пілінгу відчуваю полегшення і все одно шкірного сала на дотик на шкірі менше.
Joko Blend Acid Scalp Peeling дійсно дієвий і комфортний засіб не тільки для жирної шкіри голови - завдяки своєму збалансованому складу пілінг підійде навіть для сухої шкіри, бо точно не буде її подразнювати.
Тому якщо ви хочете спробувати кислотний пілінг для голови, але не знаєте, як ваша шкіра на нього відреагує (або просто боїтеся реакції), то можна сміливо пробувати Joko Blend💚
Коментарі (0)