Dasha_Batalova

Квітково-молочний коктейль для ванни від Botanioteka

Ванна в холодний період — це більше, ніж просто тепло. Це цілий ритуал, який огортає тебе в кокон затишку та відпочинку, даруючи хвилини справжньої релаксації.

Раніше я вже писала за такі смаколики тільки з іншими ароматами від Botanioteka https://club.makeup.com.ua/post/55623/

Сьогодні я відкрила для себе нову чарівну комбінацію для ванни з ароматами, які ніби створені для того, щоб перенести в маленький світ казки. Завдяки Botanioteka я влаштувала ягідно-квіткову молочну ванну з солями, які наповнили повітря нотами чорного піона та мигдалевого молочка. Це справжня ніжність у баночці! Вода залишилась прозорою (На відміну від попередньої солі) , але наповненою легким ароматом, що огортав тіло і заспокоював.

А потім — гель для душу з чорницею та ваніллю. Такий солодкий, глибокий аромат, що нагадує про літні сади, про стиглі ягоди, які тільки-но зібрали в теплий плетений кошик, і легкий відтінок ванілі, що додає трохи чарівності й магічності. Завдяки йому завершення ритуалу стало справжньою казкою.