Salted Caramel & Sweet Cookies
Святковий дует для тіла з від APIS Professional✨
Аромати відіграють важливу роль в моєму житті, особливо зараз. Хотілося добавити атмосфери свята у свою рутину і трішки відволіктися від всього.
З брендом я більше знайома, завдяки засобами для обличчя, які мені полюбилися. Тож вирішила виправити ситуацію і нарешті познайомитися з їх доглядом для тіла. В них вийшли чудові на мій погляд три лінійки:
- Salted Caramel;
- Sweet Cookies;
- Creamy Strawberry.
Не буду казати, що було легко обрати, тай спочатку я хотіла засоби однієї лінійки, але гель швидко забрали, тож все вийшло набагато краще.
APIS Professional Salted Caramel Shower Gel🍮
Унікальна формула, яка дарує вашій шкірі належне і делікатне зволоження та аромотерапію. Гель дійсно навіть текстурою нагадує солону карамель, яку добавляють в каву або згущене молоко. Аромат дуже приємний солодкий, тягучий, трішки з молочно-медовими і горіховими відтінками. Густий, приємний, класно піниться і взагалі не сушить шкіру. Постійно до нього тягнеться рука, що гелей треба було брати точно два різних. Також плюсом для мене був їх склад.
Склад: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfo- succinate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Coco-Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Parfum, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Hyaluronate, Mel Extract, Phoenix Dactylifera Fruit Extract, D-panthenol, Glycerin, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, C.I. 20285, C.I. 19140, C.I. 15985, C.I. 14720, C.I. 42090, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.
Особливості Salted Caramel Shower Gel:
- містить натуральні зволожувальні компоненти, такі як гіалуронова кислота і гліцерин, які забезпечують шкірі глибоке зволоження;
- до складу входять м’які поверхнево-активні речовини, які делікатно очищають шкіру, не порушують природного балансу;
- збагачений екстрактом меду, екстрактом фінікової пальми, які допомагають відновити і заспокоїти шкіру;
- містить D-пантенол, відомий як провітамін B5, сприяє заспокоєнню шкіри, відновленню після стресу;
- захищаючи шкіру від шкідливих зовнішніх факторів завдяки дії токоферолу (вітаміну Е), який діє як потужний антиоксидант;
- має неперевершений аромат карамелі створює атмосферу розкоші та комфорту, яка триває навіть після душу.
APIS Professional Sweet Cookies Body Balm🍪
Бальзам для тіла з чуттєвою ноткою солодкого печива, сподобається всім фанатам Montale Chocolate Greedy чи любителям печива «До кави» з ароматом пряженого молока. Багатий склад живить вашу шкіру, поповнюючи необхідні поживні речовини та сприяючи здоровому, сяючому кольору шкіри. Тож сміливо можна попрощатися з сухістю. Текстура тут більше схожа на лосьйон, але зволоження дійсно бальзаму, особливо помітно на сухих ділянках шкіри, а особливо ногах. Аромат тут максимально делікатний, огортаючи спочатку все навколо, але потім сидить досить інтимно. Ним я максимально задоволена, бо це саме те, що я шукала.
Склад: Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Propanediol, Parfum, Xanthan Gum, Cetyl Alcohol, Theobroma Cacao Extract, Lecithin, Sorbitol, Panthenol, Glucose, Trilaureth-4 Phosphate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Tocopherol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.
Особливості Sweet Cookies Body Balm:
- містить гліцерин і олію насіння соняшника, які інтенсивно зволожують шкіру, залишають м’якою і гладенькою;
- до складу входить олія солодкого мигдалю і його екстракт, які забезпечують шкірі необхідні поживні речовини, стимулюють регенеративні процеси в клітинах епідермісу;
- допомагає відновити захисний гідроліпідний шар шкіри, підтримує її м’якість та еластичність;
- збагачений маслом какао і токоферолом (вітаміном Е), які діють як антиоксиданти, захищають шкіру від вільних радикалів, сприяють відновленню;
- заспокоює шкіру, зменшує подразнення і почервоніння вмісту пантенолу (провітаміну B5) і екстракту меду:
- має ніжний, приємний аромат солодкого печива, який створює відчуття комфорту під час використання бальзаму.
Всім дякую за увагу і мирного вечора🕊️
Коментарі (0)