Огляд на бокс від Botanioteka
Ітак я затестила всі засоби з боксу і готова ділитись враженнями.
Гелі для душу.
Об‘єм 250 мл. Всі гелі гарно піняться тому думаю що вистачить надовго.
Пакування дуже естетичне, на білому фоні намальовані фрукти та квіти якими пахнуть гелі.
Єдиним мінусом для когось може бути те що аромат не залишається на тілі після купання, але мені це підходить.
Гелі гарно очищують шкіру і не сушать.
- «Чорна смородина й ваніль" мій фаворит. Дуже приємний запах, нагадує запах пирога. Хоча по опису я думала що буде останнє місце оскільки я не являюсь фанаткою ягідних ароматів.
- «Апельсин і білі квіти» ну це запах Різдва. Теж сподобався, є в ньому щось зимове і свіже водночас.
- «Білий персик і фрезія» останнє місце, хоча по опису думала, що буде перше. Цей бокс суцільний сюрприз) Для мене цей запах виявився найслабшим, найменш яскравим.
Цукрові скраби для тіла
Скраби це моя любов в цьому боксі. Дуже сподобались. Пакування зручне, є захисна плівка, баночки просто прикраса ванної кімнати.
Але є один мінус, незважаючи на наявність захисної плівки пакування не повністю герметичне. У мене трошки витекло масло зі скрабу «Апельсин і зелений чай» на щастя нічого важливого не замастило, але будьте уважні навіть з не відкритим засобом.
Скраби гарно очищують шкіру, але не сушать. Крупинки скрабу великі. Шкіра після використання м‘яка та зволожена, кремом можна не користуватись. Я використовую скраб 1 раз на тиждень.
- «Білий персик і магнолія» скраб пахне дуже приємно, наче в банці персики в цукрі, на відміну від гелю для душу з персиком цей аромат дуже сподобався, хочеться з'їсти.
- «Апельсин і зелений чай» також дуже класний аромат, пахне свіжими апельсинами.
Солі для ванни
Я не дуже люблю приймати ванну з сіллю, а от мій чоловік полюбляє тому це подарунок радше для нього, але щоб бути об‘єктивною я все затестила.
Об‘єм баночки 400 мл, рекомендована кількість солі за одне використання 100 мл, тобто баночки вистачить на 4 рази.
Засіб слід обережно відкривати, тому що захисної плівки не має, я про це не знала і при відкритті частина засобу висипалась на підлогу, довелось прибирати.
Всі 3 запахи дуже насичені при відкритті, але саме під час прийому ванни вони стають приємно помірними, не різкими. Воду не фарбують, роблять її трохи мутною. Процес був досить приємним, особливо після важкого дня або прохолодної погоди.
Аромати:
- Апельсиновий цвіт і кокос
Зайде любителям солодких ароматів, дуже відчутний запах саме кокосу.
- Мімоза і мед манука
Запах не для всіх мені здається, дійсно пахне мімозою і медом, теплий та яскравий аромат, мені сподобався.
- Півонія і мигдальне молочко.
Найулюбленіший аромат і найвиграшний на подарунок мені здається, пахне квітами та молоком. Такий досить універсальний аромат
Взагалі бокс на осінь просто шикарний. Зараз все частіше хочеться проводити час у теплій ванній кімнаті. Чомусь з настанням холодів моя соціальна батарейка розряджається і мені хочеться більше часу проводити на одинці з собою, своїми думками і ці засоби класно доповнять мої домашні spa вечори🤎
Коментарі (0)