krislemly

Piel | Новий фаворит для очищення

Нещодавно я відкрила для себе новий бренд косметики, про який чула багато схвальних відгуків, і просто не змогла втриматись, щоб не спробувати його на собі. Звісно, цікавило, чи дійсно він такий ефективний, як про нього говорять.

Щоб не розкривати всі карти одразу, почну розповідь поетапно. І сьогодні хочу познайомити вас із першим продуктом, який одразу привернув мою увагу, — очисним гелем Piel Cleansing Gel 3 in 1.

Цей гель обіцяє стати справжнім відкриттям для власниць нормальної та комбінованої шкіри. З першого погляду він виглядає як базовий засіб для очищення, але його формула розроблена для того, щоб забезпечити тривалу свіжість, мінімізувати жирний блиск і подарувати шкірі матовий фініш.

Гель представлений у зручному, стильному тюбику, який виглядає дуже естетично та мінімалістично. Компактний розмір дозволяє брати його з собою в поїздки, навіть у найменшу косметичку.

Крім того, прозора частина тюбика дає змогу бачити кількість залишку продукту, що додає зручності у використанні.

Аромат гелю майже не відчутний, він нейтральний і ненав’язливий, що для мене є плюсом.

Консистенція рідка та текуча, що дозволяє йому легко розподілятися по шкірі. Гель майже не піниться, через що діє дуже м’яко та делікатно, не лишаючи після себе сухості чи подразнень. Він майже не піниться, що дозволяє йому діяти дуже м'яко і делікатно, не пересушуючи шкіру. При контакті з водою гель утворює легеньку м'яку пінку, яка ніжно огортає шкіру, видаляючи забруднення та залишки макіяжу.

Головною перевагою цього гелю для мене є його здатність справді якісно очищувати шкіру, але при цьому зовсім не провокує сухість. Після використання шкіра залишається зволоженою та дуже м'якою. Вона виглядає свіжою, але без зайвого блиску. Немає відчуття стягнутості — лише комфорт і зволоженість. Після регулярного використання стає помітно знижується жирний блиск у Т-зоні, і з’являється відчуття матовості та легкості на обличчі.

Отже, якщо ви в пошуках гелю, який забезпечує глибоке, але дбайливе очищення, залишаючи шкіру свіжою, матовою та доглянутою — Piel Cleansing Gel 3 in 1 точно вартий уваги.