Yankv

Він вас зігріє!!

Він вас зігріє!!

Що мене дійсно вразило – це помітний результат уже після кількох використань. Завдяки регулярному застосуванню, відчула, що шкіра стала пружнішою, з’явилася легка підтягнутість, а нерівності зменшилися. Розігріваючий ефект посилює мікроциркуляцію крові, що є важливим аспектом у боротьбі з целюлітом.

Текстура скрабу дуже приємна, дрібні частинки ніжно масажують шкіру, не травмуючи її. Відчуття тепла, яке з’являється після нанесення, неймовірно розслаблює і додає комфорту під час використання.

Він вас зігріє!!
Він вас зігріє!!

Аромат у цього скрабу надзвичайно насичений, але приємний, теплий і дещо пряний.

Склад засобу натуральний, що особливо важливо для мене, адже знаю, що моя шкіра отримує найкращі природні інгредієнти.

Спосіб використання:

Я наношу його на чисту, злегка вологу шкіру під час душу або після теплої ванни. Найкращий ефект досягається при нанесенні масажними рухами на проблемні зони, такі як стегна, сідниці, живіт. Завдяки ніжним абразивним частинкам можна регулювати інтенсивність масажу: якщо потрібно м’якше, просто не тиснути на шкіру, а якщо хочеться глибшого впливу – додати трошки більше зусилля. Після нанесення потрібно залишити скраб на 5-10 хвилин, щоб він розпочав свій розігріваючий ефект. Потім змиваю його ледь теплою водою.

Далі на вже суху шкіру наношу антицелюлітню олію з цієї ж серії. Вона чудово доповнює дію скраба. Продукти посилюють дію одне одного, забезпечують найкращий результат за умови комплексного використання.

Важливо! Перед першим використанням рекомендую нанести скраб на маленьку частину шкіри, щоб перевірити чи не буде у вас алергічної реакції!(містить імбир і перець)

Справжня знахідка для холодної пори року! Рекомендую цей скраб усім, хто хоче потішити себе та свою шкіру якісним, натуральним продуктом, який дійсно працює. Після кожного використання залишаються лише приємні враження, а результат стає дедалі помітнішим.