Створюємо настрій разом з TINK
Tink Magic Time
Привіт, всі ми вже замислились, про міні презенти знайомим, щоб і гарне пакування і якісна косметика. І хочу порекомендувати саме подарунковий набір від бренду TINK з милою назвою Magic Time.
Це саме той випадок, коли якість продуктів та пакування перевершує ціну.
Лімітований ароматний набір Magic Time повинен спробувати кожен бьютіголік))
Засоби упаковані в картонну коробочку, яку можна підвісити на ялинку, тим самим створюючі атмосферу свята та сюрпризів.
Обʼєми засобів: крем для рук 40 мл, а бальзам для губ - 15 мл. ( досить багато)
Крем для рук Magic time
Представлений у пластиковій видовженій тубі з пластиковим ковпачком.
Дизайн у стилі бренду і одразу показує нам весь спектр лімітованого різдвяного аромату: апельсин та кориця.
Для мене це аромат різдвяних канікул: апельсиновий кекс з нотою кориці, який допікається в духовці і аромат витає по всій квартирі, даруючи атмосферу затишку та теплоти.
Склад кремчику чудово підходить на зимовий період, завдяки активним компонентам: олія ши, мінеральна олія, гліцерин, колаген та еластин, цитрусові олійки - шкіра рук на довго залишається зволоженою без відчуття плівки.
Текстура крему класична, дуже легко розподіляється по рукам, шкіра поглинає його з задоволенням)))
Бальзам для губ Magic time
Має класичне пакування бальзамів бренду TINK.
Це не перший бальзам для губ цього бренду, тому я була впевнена, що він мені сподобається.
Аромат дуже приємний, та ж сама кориця з апельсинкою, але менш насичена, що мені подобається.
Завдяки активним компонентам у складі: олія виноградних кісточок, гліцерин, олія жожоба, екстракт кориці, ефірна олія апельсина та лимону бальзам ефективно зволожує губи з довготривалим ефектом.
Текстура тануча, приємно розподіляється та досить довго зволожує та тримається на губах.
Колір прозорий. Залишає вологий фініш.
Мої враження від набору Magic Time
Набір Magic Time від бренду Tink поєднав в собі не тільки красу, а й якісні доглядові властивості. Крем для рук та бальзам для губ ніжно доглядають за шкірою та дарують аромат справжнього різдвяного дива.
Набір обов'язково треба придбати собі для натхнення і подарувати рідним))
-Рекомендую-
Коментарі (0)