Vik_Sem

Створюємо настрій разом з TINK

Привіт, всі ми вже замислились, про міні презенти знайомим, щоб і гарне пакування і якісна косметика. І хочу порекомендувати саме подарунковий набір від бренду TINK з милою назвою Magic Time.

Це саме той випадок, коли якість продуктів та пакування перевершує ціну.

Лімітований ароматний набір Magic Time повинен спробувати кожен бьютіголік))

Засоби упаковані в картонну коробочку, яку можна підвісити на ялинку, тим самим створюючі атмосферу свята та сюрпризів.

Обʼєми засобів: крем для рук 40 мл, а бальзам для губ - 15 мл. ( досить багато)

Представлений у пластиковій видовженій тубі з пластиковим ковпачком.

Дизайн у стилі бренду і одразу показує нам весь спектр лімітованого різдвяного аромату: апельсин та кориця.

Для мене це аромат різдвяних канікул: апельсиновий кекс з нотою кориці, який допікається в духовці і аромат витає по всій квартирі, даруючи атмосферу затишку та теплоти.

Склад кремчику чудово підходить на зимовий період, завдяки активним компонентам: олія ши, мінеральна олія, гліцерин, колаген та еластин, цитрусові олійки - шкіра рук на довго залишається зволоженою без відчуття плівки.

Текстура крему класична, дуже легко розподіляється по рукам, шкіра поглинає його з задоволенням)))

Має класичне пакування бальзамів бренду TINK.

Це не перший бальзам для губ цього бренду, тому я була впевнена, що він мені сподобається.

Аромат дуже приємний, та ж сама кориця з апельсинкою, але менш насичена, що мені подобається.

Завдяки активним компонентам у складі: олія виноградних кісточок, гліцерин, олія жожоба, екстракт кориці, ефірна олія апельсина та лимону бальзам ефективно зволожує губи з довготривалим ефектом.

Текстура тануча, приємно розподіляється та досить довго зволожує та тримається на губах.

Колір прозорий. Залишає вологий фініш.

Набір Magic Time від бренду Tink поєднав в собі не тільки красу, а й якісні доглядові властивості. Крем для рук та бальзам для губ ніжно доглядають за шкірою та дарують аромат справжнього різдвяного дива.

Набір обов'язково треба придбати собі для натхнення і подарувати рідним))

-Рекомендую-