Anna_feerie

Стильний набір для стильного чоловіка

Такий набір точно стане в нагоді і буде чудовим подарунком для чоловіка, тата, брата або колеги з гарним почуттям гумору). В складі шампунь (про нього далі розкажу докладно, адже він дуже добре себе показав), бальзам для бороди та сині шкарпетки з написом "Trust me, I have a beard". В середині коробочки засоби додатково упаковані в чорний мішечок, який вже перекочував в розділ косметичок в нашому випадку😁.

В цього шампуню доволі збалансований склад, він сульфатний (тобто гарно промиває волосся та шкіру голови), також виробник додав піроктон оламін – антибактеріальний компонент, що бореться з лупою та прибирає свербіння. Окрім цього маємо кофеїн (тонізує та прискорює ріст волосся), пантенол (пом’якшує та зволожує), екстракти шавлії та ламінарії.

Текстура в Barbers Original Premium Shampoo в міру рідка, а ще він прозорий. Пахне приємно, освіжаючий прохолодний чоловічий аромат, який цілком може сподобатись і жінкам. Піниться достатньо добре, якісно очищує і не пересушує волосся. Підходить навіть для частого використання👍.

Бальзам для бороди виглядає дуже цікаво - по текстурі це така воскова паста, яку треба набирати потроху, розтоплюючи теплом рук та наносити на бороду для укладання, живлення та додаткового захисту.

Склад дуже потужний: масло ши та какао, касторова, оливкова та мигдалева олії, ефірні олії чайного дерева, евкаліпта та кедра, вітамін Е та навіть екстракт кайенського перця)).

Шкарпетки на 80 % складаються з бавовни, такий склад оптимальний, щоб ноги почувались комфортно. Розмір 40-43, доволі високі. Виглядають дуже стильно і святково (думаю, виробник зобразив стильного чоловіка з бородою, але у мене чомусь пряма асоціація з модним Сантою😆).

Я в захваті від пакування та наповнення цього святкового боксу, не кажучи вже про щасливого власника цього багатства))). Засоби якісні, шкарпетки класні, що ще треба для корисного та креативного подарунку😎.