Blondie_rs

Аналог Fenty FU$Y

Аналог Fenty FU$Y

Хайповий Fenty Beauty Gloss Bomb у невловимому відтінку FU$Y... Любоввв...

Я й подумати не могла, що продам його пізніше 😆🙈 В далекому 2021 брала собі три блиски на пробу — два міні та один full size. Міні у Фенті — як два повнорозміри у декотрих брендів. По об'єму було більш як 4 мл продукту, а повнорозмір — 9 мл. Щедро, нічого не скажу.

І ... знову ж таки в 2021 році, я сижу та нічого не підозрюю. Як тут по телевізору бачу рекламу про новий блиск Lifter Gloss від Maybelline з бонусною гіалурінкою в складі. Сподобалось, зацікавило...

Взагалі, я любитель чогось нового, люблю пробувати та об'єктивно порівнювати.

Своє знайомство з Lifter Gloss я почала з виграного тоді відтінку 006 Reef, який був без блискіток. Але по текстурі мені дуже сподобався, тож я пішла дивитись решту відтінків, і тут...

Аналог Fenty FU$Y
Аналог Fenty FU$Y

Відтінок 003 Moon попав у саме серденько, і я відразу придбала та чекала, щоб поскоріш порівняти його з Фенті. По свотчам може здатись, що Фенті більш плотний по текстурі, проте цього аж ніяк не помітно на губах. Аплікатори в них також дуже схожі, але у Фенті ще більше продукту набирається.

Їх просто не відрізнити. Вони виглядають однаково (на верхній губі Мейбеллін; Фенті - знизу).

І, як не дивно, я залишилась з Мейбеллін. Він для мене ще більш комфортний, а Фенті трішки кудись дівався за годинку-дві, тож приходилось підмальовувати, щоб підтримувати це сяяння.

Я завжди ЗА приємні покупки, тож моє речення на початку допису про те, що "з брендами ми купуємо емоції" — саме про цей випадок. Але я ні в якому випадку не заперечую покупку Фенті, адже, можливо комусь саме він більш комфортний.