Trussardi A Way for Her Trussardi
Спокійний та не кричущий парфум
Trussardi A Way for Her Trussardi - це парфум для жінок,
належить до групи східні квіткові
випущено у 2014 році.
Створений Lucas Sieuzac та David Apel.
- Верхні ноти: Білий чай, Персик та Бергамот;
- середні ноти: Франжіпані, Тубероза та Жасмін;
- базові ноти: Ambroxan, Сандал, Ваніль, Мускус та Ветивер.
У мене флакони парфумів яскраво-рожевого, червоного кольорів асоціюються зі солодкими парфумами. Пробник парфуму Trussardi A Way for Her мая яскраво рожеве забарвлення. Тому, я думала, що цей аромат буде дуже солодким, тягучим. А мені під солодкі треба настрій. Бо люблю свіжі. Ось і лежав цей пробник на моєму столі, поки я не подивилася його піраміду ) Аромат виявився зовсім не солодким, а на мій смак дуже приємним!
Розкривається Trussardi A Way for Her яскраво – соковитими цитрусовими благородними нотками бергамоту, який трошки відтіняє солодкий м’який персик. На жаль старт дуже швидко минає, за лічені хвилини. І у гру вступають біли квіти в обрамлені соковитої зелені, що придає квітковому бу кету свіжості та легкості. З часом ці зелені нотки затихають та повну владу нот отримують білі квіти. Але й тут вони не нудотні. Букет має трохи солодких ноток, але більше все ж таки, свіжості та трохи акватичності. База парфума ніжна, м’яка, деревинна
Якщо описати взагалі цей парфум, то він жіночний, ніжний, спокійний, не кричущий, доволі елегантний. Більш свіжий, ніж солодкий. Такий сподобається багатьом жінок. Сидить близько до шкіри, шлейф невеликий. Стійкість на моєї холодної шкірі невелика – до 3 годин. На одязі трохи більше.
Приємний парфум. Мені сподобався. Але, начеб то, його вже зняли з виробництва.
Дівчата, а ви знайомі з цим парфумом? Як взагалі відноситесь до ароматів Trussardi ?
Коментарі (0)