Nacomi Next Level | Shikimic Acid 5% Serum
Легенька, але дієва пілінг-сироватка
Ви коли-небудь чули про шикімову кислоту?)
Ось і я з нею стикалась не так-то й часто, бо особливою популярністю вона не користується.
А дарма.
Шикімова кислота — це природна органічна кислота, яку отримують переважно з зірчастого анісу, вона відноситься до класу АНА-кислот. Навідміну від інших кислот цієї групи, шикімова є дуже мʼякою і підходить для всіх типів шкіри, в тому числі сухої і чутливої.
Вона мʼяко відлущує і одночасно зволожує шкіру, має антибактеріальні та протизапальні властивості. І саме про сироватку на основі цієї кислоти у концентрації 5% я сьогодні розкажу вам)
Це засіб від бренду Nacomi, що відомий своїми лояльними цінами, цікавими активами та ефективністю.
Пілінг-сироватка представлена у вакуумній тубі з дозатором, що була запакована в картонну коробку.
Обʼєм - 30 мл. Засіб підходить для чутливої, проблемної шкіри, чинить антибактеріальну дію.
Текстура у пілінгу гелева, жовтуватого кольору, має характерний легкий аромат кислот.
Виробник рекомендує наносити її на 3-5 хвилин (до 10), а потім ретельно змивати теплою водою (нейтралізатор не потрібен). Процедуру повторювати 2-3 рази на тиждень, зранку обовʼязково використовувати сонцезахист.
Мені дуже подобається склад, адже він тут лаконічний і має мої улюблені активи:
🧬5% шикімової кислоти, про дію якої вже розказала вище;
🧬5% мигдальної кислоти - вона також ніжна і має велику молекулу, гарно працює з проблемною шкірою;
🧬7% гліколевої кислоти - ця кислота навпаки має маленьку молекулу і глибоко проникає у шкіру, гарно полірує та підтягує.
🧬EVERMAT - комплекс, що містить екстракт кори енантії хлоранти та олеанолову кислоту. Регулює виділення шкірного сала, звужує пори, матує шкіру.
Так як моя шкіра до кислот вже звикша, я наношу сироватку на суху шкіру на 10 хвилин і йду відпочивати або займатись своїми справами.
Перші 2 хвилинки може бути легке печіння, ніби шкіра свербить, далі це все проходить і немає ніяких відчуттів.
У мене нічого не червоніє, не припухає - просто після процедури наношу відновлювальну сироватку і кремчик.
Пілінг з шикімовою кислотою працює мʼяко, від нього не треба чекати якихось фантастичних оновлень шкіри. Це продукт, що делікатно відлущує відмерлі клітини, не травмуючи при цьому шкіру і допомагає освітлювати її (але для цього потрібен курс процедур, як мінімум ~10 на мою думку).
Після використання цієї сироватки шкіра натягнута, активні висипання стухають і трохи підсушуються, що допомагає пришвидшити процес заживлення.
Тож якщо вам потрібен засіб для відлущення, але ви не хочете використовувати агресивні кислоти - то сироватка від Nacomi чудово справиться з задачею делікатного злущення шкіри та підтримки її в хорошому стані.
Мені здається, що також ця сироватка дуже гарно впишеться у підтримуючу терапію при ремісії акне - вона буде давати легке сяйво, себорегуляцію і, звичайно, відлущення, яке необхідне, щоб не допустити рецидиву.
Коментарі (0)