Аніта

В пошуках нового аромату

В пошуках нового аромату

Парфуми – це невидимий одяг жінки. Я вважаю, що, як існує гардероб одягу, так має бути і гардероб ароматів. І до певної події або настрою ми одягаємо на себе певний аромат. Наразі я хочу змінити свій осінній гардероб ароматів. Я додала у свій список бажань декілька позицій.
В мене вже був невдалий досвід придбання ароматів в сліпу, тому спершу завжди беру пробний зразок. Сьогодні я хотіла б поділитися з вами своїми враженнями від знайомства з одним дуже гучним і популярним ароматом бренду Yves Saint Laurent LIBRE.

Аромат вступає дуже голосно, із натиском та викликом. Одразу відчувається шалена нота лаванди, доповнена солодкою нотою смотродини. Він не задушливий, а такий гармонійний з невеликою кислинкою.
Нота серця розкриваються ніжними квітами жасмину та апельсинового цвіту. Дуже вдале поєднання цвітів та соковитості стиглих цитрусів.
В основі аромат не стає тихим і ніжним, він як і раніше заявляє про себе повною мірою, ваніль хоч і злегка огортає чимось теплим, але мускус, кедр і сіра амбра все одно привносять якусь загадку та лоск.

Взагалі композиція дуже гарна, багатогранна, аромат начебто переливається різними нотками. Шлейф у аромата чудовий, приємний квітковий. Стійкість фантастична. Цей аромат підкорив моє серце ❤️