Дерматологічна сироватка для корекції зморщок та відновлення пружності чутливої шкіри навколо очей
Враження від La Roche-Posay Hyalu B5 Eye Serum
Нещодавно я отримала чудові пробники засобів з лінійки Hyalu B5. Звісно, повноцінний відгук я не можу про них написати, адже їх вистачає на кілька використань, та я можу написати про текстури та відчуття на шкірі.
На мою думку лінійка Hyalu B5 більш підходить для сухої та вікової шкіри, у мене ж не така. Та все ж сироватку для зони навколо очей я оцінила, вона непогано зволожує і мені цього достатньо, адже ця зона не проблемна. Все, що мені потрібно це лише гарне зволоження на весь день та відсутність печіння і обидві потреби ця сироватка закриває. Читала у відгуках, що у когось було печіння, та це дуже індивідуально, адже у цій зоні шкіра тонка та може чути чутливою.
На мою думку, консистенція сироватки для цієї зони зручна, адже вона як вода рідка та швидко поглинається. Я не відчуваю запаху від неї, це також плюс.
До того, як цю сироватку поглине шкіра, вона залишає блискучий та липкуватий фініш.
А ще я бачила, що у повній версії сироватки є масажний аплікатор, думаю він додає відчуття свіжості та дозволяє сироватці краще увібратись.
З цікавого, у складі є гліцерин, ніацинамід, пантенол, гіалуронат натрію, кофеїн, аскорбілглюкозид (є похідним L-аскорбінової кислоти, водорозчинна форма вітаміну С у поєднанні з цукром глюкозою), лимонна кислота.
Коментарі (0)