Цей засіб про ніжне очищення
З любов`ю та обережністю до шкіри
Цей засіб — справжня знахідка, яку я тепер не проміняю ні на що! Убтан Hillary ASAI UBTAN вміє ідеально поєднувати ніжне очищення та ефективне скрабування.
З кожним застосуванням я бачу, як убтан робить свою магію: розчищає чорні цятки та активно розширює пори для видалення сальних ниток, які так важко було позбутися раніше, і делікатно "полірує" шкіру, не пересушуючи її.
Особливо радує ефект на носі — там, де завжди турбували сальні нитки, убтан діє максимально ефективно. Цей порошковий засіб без агресивних скрабуючих частинок лагідно видаляє всі зайві частинки шкіри й очищає пори, не порушуючи її природний баланс.
Перше фото,ще з мейкапом, і не надто видно було "ниточки". Третє фото - результат очищених "ниток". До ранку завдяки сивороткам або крему - пори звужуються.
Особливо тішить великий об'єм убтану — його вистачить надовго. До того ж я слідую інструкції на баночці і застосовую його не більше ніж 2 рази на тиждень. До речі, він не має якогось різкого аромату. Мені він асоціюється з борошном та глиною. Я люблю такі природні аромати.
🧴Використовувати убтан дуже просто:
Невелику кількість порошку насипати у долоню, додати трохи води і розвести до пастоподібного стану. Нанести на вологу шкіру, обережно розподілити по всьому обличчю, помасажувати і змити.
Активні компоненти:
🌿Шикакай:
глибоко очищає пори, видаляє бруд, надлишки жиру;
створює антисептичний захист шкіри, оздоровлює, лікує шкірні захворювання;
володіє пом'якшуючими властивостями, надає шкірі ніжності та оксамитовості.
🌿Асаї:
містить велику кількість антоціанів, флавоноїдів і ресвератрол і діє як антиоксидант, який допомагає боротися проти появи зморшок;
допомагає поліпшити еластичність шкіри;
забезпечує м'яку безпечну ексфоліацію.
🌿Нутове борошно:
відмінно очищає шкіру від чорних точок та прищів;
сприяє швидкому загоєнню шрамів, в тому числі постакне та після косметичних процедур; робить шкіру шовковистою і пружною.
Загалом підсумовуючи: Я дарма боялась цього засобу, він дійсно ніжний, а не агресивний. Він класно діє на шкіру. Гарний результат після правильного (за рекомендаціями на баночці) використання. До речі, в комплексі з іншими засобами цього бренду мені вдалось позбутись дрібних прищиків на обличчі. Зараз на фото видно, що мене трішки обсипало, але то та стадія "перед". Дівчата зрозуміють ;)
Коментарі (0)