Vikulyk

Кавові скраби для справжніх гурманів

Сьогодні мова піде про 4 скраби з цим чудовим ароматом, тут є класичний, а інші йдуть з фруктовими самаками, які чудово акомпонують з ароматом запашного і обожнюваного всіма напою.

Я розповім про кожен, адже всі запахи дуже цікаві і оригінальні, що потішить ваш гурманський носик.

☕️ Текстура тут дуже приємна і схожа в усіх чотирьох, я б навіть сказала-аналогічна.

☕️ Це сольовий скраб, а я їх обожнюю, вони так гарно тонізують шкіру.

☕️ Всі ароматні, прикрасна гурманіка, яка сподобається поціновувачам смачного запаху.

☕️ Завдяки, наче бісквітній текстурі і багатому на олії складу-скрабування доволі м'яке і ніжне, але при цьому ефективне.

☕️ Скраб залишає легкі маслянисті сліди, які можна промити гелем чи зразу після використання скрабу витерти тіло в рушничок, все залежить який ефект зволоження ви бажаєте отримати.

☕️ Шкіра така ніжна і приємна після використання, мені не хочеться наносити крем, яка ж вона гладесенька і зволожена.

☕️ Запах на тілі залишається, але наскільки насичений-залежить від конкретного скрабу з цієї четвірки, я вам нижче розповім про кожен.

Давайте почнемо звісьно з Original. Запашна кава, приправлена корицею. В мене асоціації з маленьким магазинчиком біля роботи, де всі брали каву і присипали запашною спецією.

Аромат насичений, теплий, гурманський і дуже правдоподібний. Він довго тримається на шкірі, даруючи відчуття затишку.

Orange. Пахне кавовим бісквітом, який политий карамелізованими апельсинами, і виглядає дійсно схожим на популярну випічку. На шкірі він менш гучний, ніж оригінальний, найбільше відчуваю на шкірі саме цитруси.

Він для тих, хто любить трішки легші аромати, з усієї лінійки вважаю його найбільш нейтральним, якщо мати наувазі саме аромат, якийв результаті залишається на шкірі.

Coconut. Кокосова стружка і піджарені горішки з кавою, якщо полюбляєте еспресо, то звернуть увагу, тут кава найміцніша.

Аромат на тілі не такий насичений, як у Original, але він яскравіший і стійкіший на шкірі, ніж Orange.

Cherry. Незнаю, який мій улюблений з них, або вишневий або класичний, вони обидва такі насичені і духмяні, ідеальні для холодної пори року. Ну це зацукрована стигла вишня у власному соці і звичайно ж кава. Аромат неймовірний, він дуже звабливий і насичений, вдихаючи з баночки вже можна отримати велике задоволення. Я просто дуже люблю вишню і чекала, що це буде круто, але він перевершив очікування.

Висновок. Неймовірні запашні скраби, що дарують максимальне задоволення вашій шкірі і носу. Кожен аромат я описала, наскільки могла і відчуваю їх, а який обрати... чи може навіщо обирати, адже всі класні 😍